Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Majdka kifakadt?
Mindenegyben Blog - 2022. július 18. (hétfő), 21:22

Majdka kifakadt? " ki a fenét érdekel a tűzijáték, miközben ilyen a helyzet az országba (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2022 júl 18

„Kit érdekel 2022-ben egy tűzijáték?”

Majka hétfőn a közösségi oldalán reagált arra a vasárnapi hírre, hogy a Magyar Turisztikai Ügynökség közlése szerint az augusztus 20-i tűzijáték ára az adat keletkezésétől számított tíz évig nem nyilvános.

Hirdetés
[ ]

Ez létezik? Tessék már legalább ezt a pénzt másra költeni! Kit érdekel 2022-ben egy tűzijáték? Nem 1923-ban vagyunk, ahol tátott szájjal nézünk az égre, mikor fellőnek egy színes rakétát…

– írta Facebook-posztjában.

Hétfő délutánra egyébként már kiderült, hogy az idei tűzijáték ugyanannyiba kerül majd, mint a tavalyi.

Egyelőre titkolja a Magyar Turisztikai Ügynökség, hogy mennyi közpénzt terveznek elkölteni az államalapítási ünnepség programjaira, valamint az Európa legnagyobbjaként beharangozott tűzijátékra. Az indoklás most is a már jól bevált szlogen: „döntés megalapozását szolgáló adatokról” van szó, amelyek 10 évig nem nyilvánosak. A tavalyi rendezvénnyel kapcsolatban három és fél hónappal később kaptunk választ, amiből az derült ki, hogy 2021-ben közel 12 milliárd forintot fordítottak az augusztus 20-i eseményekre. Idén petíció indult a közpénzégetés ellen, és már 86 ezer fölött jár az aláírók száma. 

Tavaly 12 milliárdot költöttek a rendezvényre

Némi támpontot adhat azért a Nemzeti Kommunikációs Hivatal  kiszúrt közbeszerzési eljárásának egyik részlete, amelyben ez áll:

„Rendezvényszervezési feladatok ellátása az Államalapító Szent István ünnepe alkalmából tartandó tűzijáték kapcsán a Visit Hungary Nemzeti Turisztikai Szervezet Nonprofit Zrt. részére. Mennyisége: A műszaki leírásban részletesen meghatározott kommunikációs feladatok elvégzése legfeljebb a nettó 1 400 000 000,- Ft + Áfa (…) keretösszeg kimerüléséig.”

A cikknek még nincs vége, lapozz!

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés