Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Meghalt a 7 éves kisfiuk, eltemették. Később, a sírjánál állva szörnyű dolgot vesznek észre
Mindenegyben Blog - 2020. október 04. (vasárnap), 14:35

Meghalt a 7 éves kisfiuk, eltemették. Később, a sírjánál állva szörnyű dolgot vesznek észre

Hirdetés
Hirdetés
2020 okt 04

Nagyon durva, ami történt...

Egy gyermek halála a legnagyobb sorscsapás a szülők számára, ami lényegében az élet értelmét kérdőjelezi meg. Mivel már csak a gyermek emléke maradt velük, Svein-Erik szülei próbálták azt minél nagyobb becsben tartani. Sírját rendszeresen látogatták és ápolták.

2008 júliusában Tom-Rune Bertelsen és Lone Sveum Bertelsen legnagyobb rémálmukat tapasztalhatták meg, 7 éves fiúk fulladásos halált halt. A gyermeket Norvégiában, Drammenben temették el a helyi temető egy csendes részén, hogy a család békében tudjon megemlékezni rá.

Svein-Erik egy nagyon energikus kisfiú volt, aki imádta a sárkányokat. Épp ezért gondolták úgy a szülei, hogy egy kis sárkány figurát helyeznek el a sírján, amellyel fiuk egykoron nagyon szívesen játszott. Sajnos ezt a figurát nem sokkal azután ellopták.

Hirdetés

Svein-Erik ezen kívül odáig volt még a kardokért is, különösen azért a darabért, amelyet a Legoland-es utazásuk során szereztek. Ahogyan a sárkány esetében, úgy ezzel is az volt a szülők terve, hogy a sírnál elhelyezik fiuk tiszteletére. Az apa azonban tanulva az előző esetből, a kardot egy megerősített beton talapzatba helyezte bele, hogy ne lehessen elemelni. Sokáig ott is volt.

Egy nap azonban a szülők és a nagymama látogatást tett a sírhoz és észrevették, hogy a kard már sehol sincs. Harag és feszültség lett úrrá rajtuk. Nagyon csalódottak voltak, hogy milyen emberek élnek a környezetükben.

Hirdetés

“Teljességgel felfoghatatlan, nem is értem. Minden bizonnyal meg kellett dolgozni vele, hogy a kardot ki tudják szedni a helyéről. Egy kisgyermek nem is lett volna képes rá. Legalább egy, de lehet, hogy két felnőtt is kellett hozzá.”

Ezután végül kiötöltek valamit, amelyet már senki nem volt képes ellopni fiuktól. A sírkövébe gravíroztak egy sárkányt, amelyet ma már mindkét szülő és a testvére is magán visel tetoválás formájában.

(Tudásfája)

Kapcsolódó cikkünk
Ezek voltak az utolsó szavai a ma meghalt 13 éves Nikinek..az orvosok haza zavarták súlya tüdőgyulladással, nem sokkal később meghalt

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés