Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Meghalt a facebook!Ezért nem tudod használni a Facebook Messengert! Hatalmas baj lehet: teljesen lehalt a Facebook Messenger, Magyarországon sem működik!
Mindenegyben Blog - 2021. október 04. (hétfő), 18:09

Meghalt a facebook!Ezért nem tudod használni a Facebook Messengert! Hatalmas baj lehet: teljesen lehalt a Facebook Messenger, Magyarországon sem működik!

Hirdetés
Hirdetés
2021 okt 04

Ezért nem tudod használni a Facebook Messengert! Hatalmas baj lehet: teljesen lehalt a Facebook Messenger, Magyarországon sem működik!

Rengeteg felhasználónak nem működik rendesen a Facebook messenger.

Sokan nem tudnak üzenetet küldeni, de vannak olyanok, akik belépni se tudnak az alkalmazásba.

A probléma Magyarországot is érinti, de ezenkívül leginkább Lengyelországot sújtja a probléma Európában, de gondok akadtak Belgiumban, Csehországban, Litvániában, Az Egyesült Királyságban, Bécs és München környékén, valamint Bukarest is pirosan világít a térképen.

Hirdetés
[ ]

Európán kívül is rengeteg országban leállt az alkalmazás, többek közt Manilában, de Ausztráliában és Amerika egyes részein sem működik megfelelően.

Azóta kiderült, hogy az Instagram is hasonló gondokkal küzd, ahol szintén nem elérhető jelenleg az üzenetküldés.

A New York Times tech szakírója úgy tudja, hogy nem csak a Facebook szolgáltatásai és alkalmazásai álltak le, de a cég összes belső kommunikációs platformja is, köztük a Workplace is. Ez Ryan Mac szerint annyit tesz, hogy gyakorlatilag a Facebooknál nagyon dolgozni sem tudnak jelenleg, többen is úgy fogalmaztak, hogy ez a cégnél olyan, mintha a nagy havazás miatt szünetelne a munka.

\n"},"platform":{"code":"pulsembed"},"alignment":"center"}" data-run-module-isrun="1" style="box-sizing: border-box; display: block;">

A Facebook történetében az előző és egyben az első nagyon komoly leállásra 2019-ben került sor. Az év március 13-án pedig egy olyan komoly kimaradás történt, hogy a világ egyes pontjain több mint 24 órára elérhetetlenné vált a Facebook, az Instagram és a WhatsApp is.

 A mostani leállás valószínűleg a webes címek eléréséhez köthető tartománynévrendszerrel (Domain Name System, DNS) kapcsolatos.

Kapcsolódó cikkünk
Meghalt a facebook!Ezért nem tudod használni a Facebook Messengert! Hatalmas baj lehet: teljesen lehalt a Facebook Messenger, Magyarországon sem működik!

Komoly gondok vannak a Facebook működésében, több olvasónk is jelezte, hogy egyszerűen kiléptette őket a rendszer. A...

Elolvasom a cikket

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés