Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
A rendőrség figyelmeztet: aki Facebook-ot használ, tudnia kell erről a csalásról!
Mindenegyben Blog - 2021. október 05. (kedd), 08:10

A rendőrség figyelmeztet: aki Facebook-ot használ, tudnia kell erről a csalásról! (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2021 okt 05

Az interneten elkövetett bűncselekmények száma évről évre növekszik. A Facebookon már több milliárd felhasználó van, így egyáltalán nem meglepő, hogy a bűnözők is felbukkantak itt. És a legrosszabb az, hogy minden új csalásuk azonnal elterjed a közösségi hálózatokon!

De ezúttal nagyon fontos dologról van szó: a rendőrség figyelmeztet mindenkit, hogy egy új trükk segítségével ezek a szélhámosok Facebook felhasználók millióitól lophatnak el adatokat!

Hirdetés
[ ]

Mindez az alábbi forgatókönyv szerint történik:

E-mail-értesítést kapunk, melyet állítólag a Facebook írt. A csalók a levélében egy olyan oldalra mutató link található, amelyet megnyitva meg kell adnunk a felhasználónevet és a jelszót. Állítólag ez a saját biztonságunk érdekében szükséges.

Ez a levél általában így néz ki:

Amint megadtuk ezeket az adatokat, a csalók révbe értek!

Egyébként a nyitókép maga is kissé másnak tűnhet a Facebook-éhoz képest, de minden esetben lesz ott egy-egy mező a felhasználónév és a jelszó beírásához, melyek már igencsak hasonlítanak a Facebook felületére.

Fontos megjegyezni, hogy maga a közösségi hálózat soha nem küld ilyen leveleket, és ismétlődően soha nem követeli meg a jelszó beírását. De emberek milliói még mindig bedőlnek a trükknek.

A cikknek még nincs vége, lapozz!

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés