Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Meghalt Ferich Balázs
Mindenegyben Blog - 2024. április 18. (csütörtök), 20:01

Meghalt Ferich Balázs (2. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2024 ápr 18

Az első pár hétben csatlakozott az Anna and the Barbies és leszerződtettük a Follow the Flow-t. Aztán egyre nagyobb lett a cég. Megszállottként dolgoztunk, 24/7-ben. Egyre nagyobb irodákba kellett költöznünk, egyre több szuper, aranyos kollégánk lett. A cloudos Biksi Gabi beajánlotta nekünk Dzsúdlót, Szakács Geri a Follow-ból pedig Azahriah-t és Desht. A kis független kiadónkból, menedzsmentünkből komoly vállalkozás lett.

Balázst imádták az előadóink, kollégái. Über-maximalista volt a melóban, nem elégedett meg sosem a második hellyel.

Hirdetés
[ ]

Folyamatosan azon agyalt, hogyan lehetnénk még jobbak és jobbak.

Bazsinak hatalmas szíve volt. Imádta a gyerekeit és feleségét, Dittát, a legjobb apuka volt, akit valaha ismertem. Soha nem emelte fel a hangját gyerekei jelenlétében, olyan kedves volt velük, hogy mindig ő lesz az egyik legnagyobb inspiráció számomra gyereknevelésben.

A családja számára a létező legjobb programokat találta ki, bejárták a fél világot az elmúlt pár évben. Nagyon ügyesen választotta meg a pihenéseik helyszíneit, és nagyon szerette másoknak is átadni az ilyen jellegű információkat. Ennek köszönhetően jártam én is a családommal rengeteg szuper helyen, amelyek létezéséről korábban nem is halottam.

Imádott menő dolgokat kitúrni a szeretteinek, barátainak. Ha lakás kellett, akkor órákig nézte az ingatlanos oldalakat, és a lehető legjobb kecókat találta meg. Ha autó, akkor arra függött rá és olyat keresett, ami a lehető legmegfelelőbb volt a kérdező céljainak.

Pátyon, a Ferich pincészetben rendeztem minden évben a szülinapi bulimat, ami lassan átalakult Supermanagement Piknikké. Sok-sok legendás sztori történt ott, sok embernek vannak ezekről a bulikról szuper emlékei.

Hirdetés

Persze voltak vitáink is. Egyszer nagyon megsértettem, és hiába kértem bocsánatot, egy darabig nem volt minden perfekt közöttünk. A kapcsolatunk akkor vált újra tökéletessé, amikor 3 évvel ezelőtt a legrohadtabb betegséggel diagnosztizálták. Az elmúlt időszakban soha semmin nem vitáztunk, mindent teljes egyetértésben csináltunk. Már most iszonyatosan hiányzik.

Nagyon szeretlek Bazsi.”

Az eredeti bejegyzést itt lehet megnézni:

(/Facebook)

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés