Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Meghaltak a rájuk omló pince alatt azok a Miskolci munkások, akikről beszélt a híradó délelőtt
Mindenegyben Blog - 2022. szeptember 01. (csütörtök), 08:23

Meghaltak a rájuk omló pince alatt azok a Miskolci munkások, akikről beszélt a híradó délelőtt

Hirdetés
Hirdetés
2022 szept 01

Valószínűleg két ember életét vesztette, miután ráomlott egy pince az ott dolgozó munkásokra szerda reggel Miskolcon – tájékoztatta Leskó Diána, az Országos Mentőszolgálat regionális szóvivője az MTI-t.

Egyelőre két ember került elő a romok alól, ők „láthatóan olyan sérüléseket szenvedtek, amelyek összeegyeztethetetlenek az élettel” – mondta. A halál megállapítása azonban csak hivatalos eljárásban lehetséges, és a testeket még nem tudták kiszabadítani a beomlott pince romjai alól – tette hozzá.

Hirdetés
[ ]

A Borsod-Abaúj Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság korábban a police.hu oldalon azt közölte, hogy a pince három munkásra omlott rá; a férfiak felújítási munkálatokat végeztek a pincében, amikor a mennyezet beszakadt és maga alá temette őket.

A megyei katasztrófavédelmi igazgatóság a területet lezárta – írták, hozzátéve, hogy „az életjelet nem adó” férfiak mentéséhez az omlásveszély miatt speciális intézkedésekre van szükség, amelyeket még szerveznek.

A rendőrség foglalkozás körében elkövetett veszélyeztetés gyanúja miatt indított büntetőeljárást az ügyben – közölték. A baleset Miskolc miskolctapolcai, családi házas, üdülőiről ismert negyedében, a Selmeci utcában történt.

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés