Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Megszólalt a válásról Kasza Tibi
Mindenegyben Blog - 2023. szeptember 18. (hétfő), 09:26

Megszólalt a válásról Kasza Tibi (2. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2023 szept 18

Kasza Tibi és felesége, Andrea Fotó: Blikk/ Fuszek Gábor

Majd úgy fogalmazott, hogy természetesen megérti azokat, akik továbbra is posztolják az életüket, de ő ebből nem kér. Számára ez nem okoz örömet, és sokkal több ideje marad azokra a dolgokra, és a szeretteire, akik mindennél fontosabbak a műsorvezetőnek. Majd szóba került Kasza Tibi házassága is, hiszen feleségével, Andreával a kapcsolatukról sem sokat beszélnek. A műsorvezető most kivételet tett:

Hirdetés
[ ]

„Nem csak azért nem szerepelünk címlapok tucatjain, mert húztunk egy határt, és nem nyilatkozunk, hanem mert nálunk nincs dráma, amit fel lehetne habosítani. Nem áll nálunk két hetente a bál, nem a botrányainktól hangos az utca. Bármilyen hihetetlen, még hangos szóváltás sincs köztünk Mankerrel.

Hogy vannak-e nézeteltéréseink? Hogyne lennének! Hisz házasok vagyunk…

De van tizenkét év rutinunk abban, hogy hogyan találjunk közös nevezőre. A kedvenc kikapcsolódásunk még mindig a közös séták nagy beszélgetésekkel. És hál’ isten, olyan mederben folyik az életünk, illetve a munkánk szabad időbeosztása miatt sok időt tölthetünk együtt négyesben a lányainkkal. És én imádok édesapa lenni!

Azt is imádom, hogy lányaim vannak, akik egyébként egy pillanat alatt képesek levenni a lábamról. Lora Bella már ötéves, Liza Panna pedig júniusban lett egy, és a korkülönbség végett teljesen más figyelmet és törődést igényelnek. A kicsi éppen a járással kacérkodik, mellette résen kell lenni. Lora Bellát meg már minden érdekli, be sem áll a szája, csak kérdez és kérdez. Napközben sokat van velem, bedobjuk a kocsimba a gyerekülést, aztán indulunk is ’bandázni’, ahogy ő mondja. Közben beszélgetünk, szól a zene, apa kedvenc zenéit ritkábban hallgatjuk, többnyire a Jégvarázs szól oda-vissza”

Via story.hu

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés