Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
MEGTÁMADTÁK MAGYARORSZÁGOT!– Ostrom alá került Magyarország, megtámadtak minket a határon - Dráma bejelentés jött Szijjártó Pétertől –
Mindenegyben Blog - 2022. augusztus 30. (kedd), 15:55

MEGTÁMADTÁK MAGYARORSZÁGOT!– Ostrom alá került Magyarország, megtámadtak minket a határon - Dráma bejelentés jött Szijjártó Pétertől –

Hirdetés
Hirdetés
2022 aug 30

Kővel dobálták meg migránsok a büntetés-végrehajtás munkatársait és a határkerítés megerősítésén dolgozó fogvatartottakat a határzár szerb oldaláról - közölte a Büntetés-végrehajtás Országos Parancsnoksága (BVOP) kedden az MTI-vel.

Azt írták, hogy hétfő délután baltával, botokkal felfegyverkezve jelent meg egy 15-20 tagú csoport Ásotthalom térségében az ideiglenes biztonsági határzár szerb oldalán.

Az illegális bevándorlók kövekkel dobálták meg a kerítés megerősítésén dolgozó elítélteket és felügyelőiket - közölte a BVOP.

A felügyelők a fogvatartottakkal biztonságos távolságba vonultak, személyi sérülés nem történt. Az ideiglenes biztonsági határzár megerősítése - fokozott óvintézkedések mellett - folytatódik - áll a közleményben.

A büntetés-végrehajtás nemcsak a kerítéselemek gyártását és azok összeszerelését végzi fogvatartotti munkáltatással, de a biztonsági határzár karbantartásáért, a rongálások javításáért is ez a szervezet a felelős.

Dráma bejelentés jött Szijjártó Pétertől – Ostrom alá került Magyarország, megtámadtak minket a határon
Veszik elő a fegyvereiket, az üveggolyókat, amiket csúzliból lőnek ki. Megtámadják a rendőröket, kövekkel, betondarabokkal dobálják őket.

– mondta el a fegyveres támadásról Szijjártó, aki szerint ez az elkövetkező időszakban még durvább lesz.

ENNEK EGY ELLENSZERE VAN: HATÁROZOTTAN ÉS KEMÉNYEN KELL VÉDENÜNK A DÉLI HATÁRT, NEM SZABAD BEENGEDNI EGYETLENEGY ILLEGÁLIS MIGRÁNST SEM

A kormány retorikája újra elővette a migránsokat, hiszen hiába dúl háború Ukrajnában, nálunk is elő kellett venni a régi jól bevált háborús retorikát.Orbán Viktor 2022.július 8-án beszélt arról, hogy hosszú, több mint tíz órás kormányülést tartottak. Ennek az az oka, hogy az ukrajnai háború nemcsak a gazdaságunkat, hanem a biztonságunkat is fenyegeti.

Több százezer illegális migráns kelhet útra Magyarország és Európa irányába a következő hetekben és hónapokban.

Hirdetés

Ennek előszelét már most érezzük: megnőtt az illegális határátlépők száma. Fellépésük egyre erőszakosabb, sőt brutálisabb, a szerb oldalon pedig már fegyveres összecsapások is voltak, amelyek halálos áldozatot követeltek.– jelentette ki Orbán, és hozzátette, hogy határvadász egységeket állítunk fel, amelyek a magyarok biztonságát őrzik majd, együttműködve a rendőrséggel.

Első lépésben 2.200 határvadászt képezünk ki, és állítunk szolgálatba. Számukat később 4.000-re növeljük majd. Az erről szóló rendeletet a mai napon aláírtam.

Hirdetés

– írta bejegyzésében a Miniszterelnöki Kabinetiroda szerint.

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Mindenegyben Blog

Kedveld Te is!

Hirdetés