Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Mérleg - skorpió-nyilas -bak-vízöntő-halak figyelem!Hatalmas változást hoz a holnapi nap!Holnapi horoszkóp (kedd)
Mindenegyben Blog - 2021. október 11. (hétfő), 19:58

Mérleg - skorpió-nyilas -bak-vízöntő-halak figyelem!Hatalmas változást hoz a holnapi nap!Holnapi horoszkóp (kedd) (2. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2021 okt 11

Holnapi horoszkóp - Bak(kedd)

Az élet szinte minden terén sikeres lesz a más emberekkel történő kommunikációban. Az érvei erősek és megcáfolhatatlanok lesznek, ami hasznára válhat a munkájában is az új üzleti kapcsolatok kialakításánál, de a magánéletében is jól fog jönni.

Nem ez a megfelelő módja az ügyei intézésnek. Ne hagyja, hogy csak a kötelezettségei uralják az egész életét, mert így fontos dolgokról fog lemaradni.

Egy élő koncert teljesen feltölti önt energiával. Érdemes valakit magával vinnie, mert kettesben sokkal élvezetesebb lesz ez az este.

Hallgasson a lelkiismeretére. Ne tegyen olyan ígéreteket, amiről tudja, hogy úgysem lehet betartani őket.

Hirdetés
[ ]

Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a "sok szerencsét" beírása után gördítesz lejjebb!

Holnapi horoszkóp - Vízöntő(kedd)

Néha nem lehet elkerülni a kisebb "kegyes" hazugságokat. Ha egy jó ügy érdekében él velük, és sikerül általuk igazolnia a cselekedeteit akkor nincs is ezzel semmi baj. Arra viszont vigyázzon, hogy minden ilyenen esetben "vékony jégen" jár.

Egy kis türelem segítségével minden könnyebben fog menni. Nem szentelt elég figyelmet egy problémára, így az még mindig foglalkoztatja. A csillagok nemsokára kedvező pozíciót vesznek fel, aminek a hatására elképesztően vonzó lesz az ellenkező nem képviselői számára.

Ne gondolja, hogy egy-két dolog elkerülte mostanság a figyelmét? Szedje rendbe a gondolatait és rendszerezze a napi teendőket.

Mivel ön nem egy gép, a szervezetének szüksége van időnként a pihenésre.

Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a "sok szerencsét" beírása után gördítesz lejjebb!

Holnapi horoszkóp - Halak(kedd)

Ne féljen megtenni az első lépést. Az új tapasztalatinak köszönhetően magabiztosabbá válik, amelynek segítségével sokkal vonzóbb lesz a másik nem képviselőnek szemében. Képes lesz felfedezni a személyiségének egy teljesen új oldalát is, amit korábban háttérbe szorított.

Ne féljen attól, ha nyíltan kell másokkal beszélnie. Meglehet, hogy az igazság fáj elsőre, de később a hazugságok - még ha kegyes hazugságok is - általában rossz választásnak bizonyulnak, és előfordulhat, hogy miattuk egy komoly esélyt szalaszt el az életében.

Ha túl sokat dolgozott az elmúlt napokban, akkor itt az ideje, hogy kivegyen egy szabadnapot és feltöltődjön kicsit.

Próbáljon meg higgadt maradni. Az elkövetkező napokra ez duplán érvényes. Legyen körültekintő, nehogy megfázzon.

Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a "sok szerencsét" beírása után gördítesz lejjebb!

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés