x

Koronavírus - Legfrissebb

Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Mi történik az időjárással? Elképesztő front tart felénk! Olyan megdöbbentő idő JÖN A HÉTEN, hogy nem találunk rá szavakat….a meteorológusok is széttárták a karjukat…
Mindenegyben Blog - 2020. június 30. (kedd), 11:44

Mi történik az időjárással? Elképesztő front tart felénk! Olyan megdöbbentő idő JÖN A HÉTEN, hogy nem találunk rá szavakat….a meteorológusok is széttárták a karjukat… (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2020 jún 30

Kedden 35 fok !

NAPOS KEDD
Kedden már sok napsütésre számíthatunk, csupán helyenként növekedhet meg átmenetileg a felhőzet, de számottevő csapadék sehol sem várható.

 

Hirdetés
[ ]
Északon a nyugatias, nyugaton a délies szél lehet élénk. Délután 25 és 31 fok között alakul a hőmérséklet. Napközben sokfelé extrém erős lehet az UV-sugárzás.
Nem lesz front térségünkben.

Az Alpokalján már alaposan lehűlt a levegő, több helyen 16-17 fokos a levegő, sőt a Kendig-csúcson mindössze 12 fokot mértek. Az Alföldön ezzel szemben 33-35 fokot mutatnak a hőmérők – írja az Időkép.

Az nem állítható, hogy mindez váratlan lenne, korábban az Országos Meteorológiai Szolgálat másodfokú figyelmeztetést adott ki a hevesebb zivatarok kialakulásának kockázata miatt, majd később elsőfokú riasztást is kiadtak az ország jelentős területére, és mi is jeleztük, hogy hatalmas vihar gázol át az országon.

A cikknek még nincs vége, lapozz!
Hirdetés
Megosztás a Facebookon (15)
Hirdetés
Hirdetés