Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Most érkezett! SZANKCIONÁLJÁK AZ OLTATLANOKAT! Pár perce érkezett a RENDKÍVÜLI hír! MAGA a miniszter jelentette be a hírt! Ön mit szól hozzá?
Mindenegyben Blog - 2021. július 26. (hétfő), 15:26

Most érkezett! SZANKCIONÁLJÁK AZ OLTATLANOKAT! Pár perce érkezett a RENDKÍVÜLI hír! MAGA a miniszter jelentette be a hírt! Ön mit szól hozzá?

Hirdetés
Hirdetés
2021 júl 26

A következő szezonban a profi amerikaifoci-bajnokságban (NFL) érvényes koronavírus-protokoll minden egyes megszegéséért 14 650 dollárt kell fizetniük a vétkes játékosoknak.

Hirdetés
[ ]

A közel 4,5 félmillió forintnak megfelelő büntetési tétel azt követően vált közismertté, hogy az NFL bajnoki címvédője, a Tampa Bay Buccaneers edzője, Bruce Arians 14 ezer dollárra büntette egyik játékosát. A pénzbüntetéshez elég nem viselni a maszkot, ott, ahol elő van írva, vagy a szigorú szabályok bármilyen kisebb megszegése,írja az origo.hu

A liga az ESPN megkeresésére megerősítette, hogy Arians helyesen és a szabályoknak megfelelően járt el. Az NFL szabályai egyébiránt korlátozzák a játékosok által látogatható helyeket, és azt is, hogy mekkora társaságban tölthetik az idejüket. Ugyanakkor a megfelelően védekezők még jutalmat is kaphatnak.

Az ESPN cikke szerint a Buccaneers kerete amúgy jól áll az oltással, hiszen a játékosok 85%-a már mindkét vakcinát felvette, ugyanakkor vannak hangadók (pl. a kiváló running back, Leonard Fournette), akik nem hajlandók oltakozni. A csapat edzője azonban nem kényszerít - és nem is kényszeríthet - senkit a vakcinák felvételére, csak arra, hogy betartsa a járvány elleni védekezés szabályait.

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés