x

Orosz-ukrán háború - Legfrissebb

Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Most érkezett! SZANKCIONÁLJÁK AZ OLTATLANOKAT! Pár perce érkezett a RENDKÍVÜLI hír! MAGA a miniszter jelentette be a hírt! Ön mit szól hozzá?
Mindenegyben Blog - 2021. július 26. (hétfő), 15:26

Most érkezett! SZANKCIONÁLJÁK AZ OLTATLANOKAT! Pár perce érkezett a RENDKÍVÜLI hír! MAGA a miniszter jelentette be a hírt! Ön mit szól hozzá?

Hirdetés
Hirdetés
2021 júl 26

A következő szezonban a profi amerikaifoci-bajnokságban (NFL) érvényes koronavírus-protokoll minden egyes megszegéséért 14 650 dollárt kell fizetniük a vétkes játékosoknak.

Hirdetés
[ ]

A közel 4,5 félmillió forintnak megfelelő büntetési tétel azt követően vált közismertté, hogy az NFL bajnoki címvédője, a Tampa Bay Buccaneers edzője, Bruce Arians 14 ezer dollárra büntette egyik játékosát. A pénzbüntetéshez elég nem viselni a maszkot, ott, ahol elő van írva, vagy a szigorú szabályok bármilyen kisebb megszegése,írja az origo.hu

A liga az ESPN megkeresésére megerősítette, hogy Arians helyesen és a szabályoknak megfelelően járt el. Az NFL szabályai egyébiránt korlátozzák a játékosok által látogatható helyeket, és azt is, hogy mekkora társaságban tölthetik az idejüket. Ugyanakkor a megfelelően védekezők még jutalmat is kaphatnak.

Az ESPN cikke szerint a Buccaneers kerete amúgy jól áll az oltással, hiszen a játékosok 85%-a már mindkét vakcinát felvette, ugyanakkor vannak hangadók (pl. a kiváló running back, Leonard Fournette), akik nem hajlandók oltakozni. A csapat edzője azonban nem kényszerít - és nem is kényszeríthet - senkit a vakcinák felvételére, csak arra, hogy betartsa a járvány elleni védekezés szabályait.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon (0)
Hirdetés
Hirdetés