Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Most jött a drámai súlyos hír:nincs tovább meg kell műteni a magyar énekesnőt!
Mindenegyben Blog - 2022. június 21. (kedd), 19:36

Most jött a drámai súlyos hír:nincs tovább meg kell műteni a magyar énekesnőt! (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2022 jún 21

Nehéz időszakot tudhat maga mögött Bangó Margit, de még nincs vége, hiszen holnapután újra operálják a Kossuth-díjas művésznőt. Sokan nem hitték volna tavaly, hogy újra színpadra áll, azonban a legutóbbi műtétje előtt pár nappal is még koncertet adott és azt tervezi, hogy néhány nappal a beavatkozás után is színpadra áll. A Kiskegyednek mesélt erről.

Június 23-án újabb műtéten esek át 

Hirdetés
[ ]

- mesélte a Kiskegyednek műtétje előtt két nappal az énekesnő.

- Ez már a tavalyi nagyobb operációk után egynapos befekvést igénylő, tisztító beavatkozás. Azért van rá szükség, hogy a szervezetemben minden ugyanúgy tudjon működni tovább, mint a tavaly kiújult betegség előtt. Szerencsére most már a terápia után a gyógyszereket is elhagyhattam és Isten kegyelméből ugyanúgy érzem magam, mint bármikor - fogalmazott Bangó Margit.

- Agyban dől el sok minden, hogy meg akarsz-e gyógyulni vagy sem és mi az életcélod, miért érdemes küzdeni. Én már nagyon sokszor keresztülmentem borzalmas időszakokon. Olykor persze itt fáj, ott fáj, de amikor kimegyek a színpadra és meglátom a közönséget, azt a szeretet, amit én adok, azt kapom vissza tőlük és minden fizikai fájdalmam elmúlik. Csak előre nézek, a betegségemet szeretném elfelejteni, de persze rendszeresen járok kontrollra - mondta a művésznő.

A cikknek még nincs vége, lapozz!

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés