Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Most jött a rossz hír Bodrogi Gyuláról
Mindenegyben Blog - 2024. március 26. (kedd), 07:55

Most jött a rossz hír Bodrogi Gyuláról

Hirdetés
Hirdetés
2024 már 26

Most jött a rossz hír Bodrogi Gyuláról

Bodrogi Gyula balesetet szenvedett! A 89 éves, Kossuth-díjas művészt egy szerencsétlen esés érte a Nemzeti Színházban, melynek következtében a bal karja egyik csontja megrepedt. Jelenleg is bekötött kézzel látható, de ez sem gátolja munkavégzésében, továbbra is aktívan részt vesz a színházi előadásokban.

Hirdetés
[ ]

Habár a Nemzet Színésze hivatalosan csak április 15-én ünnepli kilencvenedik születésnapját, a Színházak Éjszakáján már előzetesen felköszöntötték szombaton. Az ünneplésre a Karinthy Színházban került sor, ahol egy váratlan ünnepséggel tisztelegtek Bodrogi előtt. Az eseményen jelen voltak hozzátartozói, köztük unokája és korábbi felesége, Voith Ági, valamint számos kollégája, mint Koltai Róbert, Szilágyi Tibor, Straub Dezső és Balázs Andrea, akik személyesen is felköszöntötték, és az ünnepelt rendkívül meghatott volt.

Az eseményen Bodrogi Gyula a baleset következtében bekötött karjával jelent meg, ami arról tanúskodik, hogy nemrég súlyos baleset érte a Nemzeti Színházban.

Sajnos elestem. Jöttem le a színház lépcsőjén a színészbejárónál, amikor beakadt a sarkam és putty, már a földön is voltam. Ez nagyjából tíz napja történt – fogalmazott a Blikknek Bodrogi Gyula, akit az esést követően azonnal orvoshoz vittek. – Alaposan megvizsgáltak, és ott derült ki, hogy elrepedt az egyik csontom. Az esés közben próbáltam védeni magam, ezért a bal kezemmel tenyereltem le, ezt viszont a csontom bánta. Azóta fel van kötve a kezem. Még nem tudom, meddig kell így hordanom, majd az orvos megmondja. A lényeg, hogy jól vagyok, ez csak egy kis baleset, amiből hamar rendbe jövök.

Kapcsolódó cikkünk
El sem hisszük! Ma reggel jött a hír Bodrogi Gyuláról

Ünneplés Bodrogi Módra: Három Generáció, Három Kerek Évforduló

A Bodrogi családban idén különleges...

Elolvasom a cikket

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés