Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Most már biztos! Megszólalt a harmadik babáról Ördög Nóra
Mindenegyben Blog - 2020. október 22. (csütörtök), 09:49

Most már biztos! Megszólalt a harmadik babáról Ördög Nóra

Hirdetés
Hirdetés
2020 okt 22

Gyönyörű, a karrierjében elképesztően sikeres Ördög Nóra. Magánélete is példaértékű - tíz éve él boldog házasságban. Rengeteg nőt inspirál arra, hogy merjen hinni az életben, a tökéletes társban, a családban. Valamint abban, hogy bizony egy nő egyszerre három területen is megállhatja a helyét: lehet sikeres műsorvezető, édesanya, és feleség.

A Nóra a mesélt arról, hogy mindig is ilyen életről álmodott: már gimis korában egyértelmű volt számára, hogy lesz családja. Édesanyja követenkdő példa, hiszen ő is rengeteget dolgozott azért, hogy Nórának és öccsének a legjobbat nyújtsa.

Hirdetés
[ ]

A gyerekekről és a családbővítésről is beszélt a magazinnak.

– nekem van egy öcsém, Pali viszont egyke, aki különösen szoros szimbiózisban élt a szüleivel. Számára az unokatestvérek jelentették azt, amit nekem a tesóm. Sokat beszélgettük erről, mert szrettem volna, hogy a születendő gyermekünknek testvére is legyen. Aután az élet megoldotta, hiszen az első terhességemet megelőző nehézségek után Venci viszonylag gyorsan becsöppent az életünkbe.

Sokan kérdezik tőlük, bevállalnak-e még egy babát.

 Jelen pillanatban nem tervezünk több gyereket. Így is rendkívül törékeny az egyensúly, ami a munkánk és a családunk között megteremtettünk, butaság lenne kockáztatni ezt a balanszot. Most kerek az életünk, az idő telik, és nem biztos, hogy 40 felett bevállalnék egy harmadik babát. Ráadásul a Miciért folytatott küzdelem lelkileg megviselt. Ha elhatároznánk magunkat és nem sikerülne, biztosan rosszul viselnénk. Nincs bennem hiányérzet, úgy gondolom, ez nekünk el kell engedni – magyarázza Nóra, aki a Dancing with the Stars-ban új szerepben mutatkozhat be, hiszen nem műsorvezetőként, hanem a zsűri tagjaként értékeli a profi táncosok és amatőr párjaik tánctudását.

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés