Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Müller Cecília bejelentése
Mindenegyben Blog - 2020. május 06. (szerda), 11:51

Müller Cecília bejelentése (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2020 máj 06
Hirdetés
[ ]

Müller Cecília: csökkent a fertőzöttek, nőtt a gyógyultak száma, de még nem vagyunk túl az első hullámon

Az Operatív törzs sajtótájékoztatóján Kiss Róbert részletezte a hatósági házi karantén elektronikus ellenőrzéséről szóló kormányrendeletet, Müller Cecília elmondta, hogy csökken a fertőzöttek száma, de még nem lehet kijelenteni, hogy túl lennénk a járvány első hullámán.

Megjelent a hatósági házi karantén elektronikus ellenőrzéséről szóló kormányrendelet, amely a házi karanténban lévő személy önkéntes beleegyezésen alapul Erről Kiss Róbert alezredes, az operatív törzs ügyeleti központjának munkatársa. beszélt az operatív törzs pénteki tájékoztatóján.A hatóság ellenőrzi az előírt maszkviselés, a kijárási korlátozás betartását – mondta Kiss alezredes. Összesen 321 büntetőeljárást kezdeményeztek rémhíterjesztés, csalás és járványügyi szabályszegés miatt - tette hozzá.Müller Cecília országos tisztifőorvos az aktív fertőzöttek száma 2000 fő alá csökkent. Csökkent az új fertőzöttek és nőtt a gyógyultak száma – tette hozzá az országos tisztifőorvos.

Müller Cecília hozzátette: még nem lehet kijelenteni, hogy lecsengett volna a járvány első hulláma, ezért óvatosan kell újraindítani a „rendes” egészségügyi ellátást, ahova most mindenkinek telefonon kell bejelentkeznie.

Az ütemezhető ellátásokat újraindították, de az  állampolgárok türelmét kéri Müller Cecília ezekben az ügyekben.

A cikknek még nincs vége, lapozz!

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés