x

Koronavírus - Legfrissebb

Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Müller Cecília Országos ellenőrzést rendelt el :Hatalmas rendőrségi ellenőrzés lesz !Rengeteg embert érint!
Mindenegyben Blog - 2020. április 10. (péntek), 12:44

Müller Cecília Országos ellenőrzést rendelt el :Hatalmas rendőrségi ellenőrzés lesz !Rengeteg embert érint! (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2020 ápr 10

Müller: nagyobb mértékben nőtt a fertőzöttek és az elhunytak száma

210 új fertőzött és 11 halott egy nap alatt - Tájékoztató a magyar koronavírus helyzetről.

Müller Cecília az aktuális járványügyi helyzet kapcsán elmondta, hogy az elmúlt 24 órában nagyobb mértékben nőtt a fertőzöttek száma, mint az elmúlt időszakban. 1190 főt tartunk nyilván, aki valamilyen módon megfertőződött. Egy részük jó egészségi állapotban van, viszont sokan intenzív ápolásra szorulnak.

Hirdetés
[ ]

Ez a szám akkor is igaz, ha levonjuk az idősotthonok lakóit - hangsúlyozta Müller, kifejezve, hogy a tendencia továbbra is emelkedő, rendkívül fontos betartani a korlátozó intézkedéseket. A halottak száma folyamatosan emelkedik a fertőzöttek számával, tegnapról mára 11 ember hunyt el, írja az atv.hu

A tisztifőorvos ismét elmondta, hogy az idősek és a krónikus betegségben szenvedők a veszélyeztettek. A Pesti úti idősek otthona kapcsán elmondta, hogy személyesen ment el a tegnapi nap során szemlézni a helyzetet. 151 igazolt fertőzött van mind lakók, mind gondozók körében. A személyes látogatása alkalmával konzultált az ott lakók védelme érdekében - 126 főt elszállítottak a Korányiba, Müller személyes döntése volt ez, szerinte a jelenlegi helyzetben ez a legbiztonságosabb lépés.

Időseknél előfordulhat egy hosszabb lappangási idő esetén is a gyors állapotromlás, ezért fontos a kórházi jelenlét. Müller egyeztetett a dolgozókkal, akik megfeszített munkát végeznek. Jelenleg az összes fertőzöttet elszállították, ha valakiről az otthonban ismét kiderül, hogy fertőzött, akkor újabb járványügyi intézkedést kell hozni.

A tisztifőorvos szerint folyamatosnak kell lennie az otthonban az egészségügyi ellenőrzésnek. Müller elmondta, hogy a dolgozók részéről egyet értenek abban, hogy fokozni kell az egészségügyi ellenőrzést. Oktatást kell tartani a fertőtlenítőszerek használatával kapcsolatban is, a megelőzés a hangsúlyos. Müller elmondta, hogy a segítségükre kell sietni, mert ezek az otthonok nem csak az idősek, hanem a zártság miatt is veszélyesek, írja az atv.hu

A cikknek még nincs vége, lapozz!
Hirdetés
Megosztás a Facebookon (18)
Hirdetés
Hirdetés