Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Nagy bajban van Varga Judit? Nagyon durva, ha EZ igaz
Mindenegyben Blog - 2024. március 30. (szombat), 07:58

Nagy bajban van Varga Judit? Nagyon durva, ha EZ igaz

Hirdetés
Hirdetés
2024 már 30

Magyar Péter a hét elején tett közzé egy felvételt, amin volt feleségének, Varga Juditnak a Völner–Schadl üggyel kapcsolatos beszéde hallható.

A Diákhitel Központ korábbi vezetője azt sugallta, hogy ez az eset nem okozhat problémát az egykori igazságügyi miniszter számára.

Hirdetés
[ ]

Az esetet képviselő jogász, Bárándy Péter azonban megkérdőjelezte ezt a nézőpontot. Mint az Index is megírta, Magyar Péter újból az ügyészségre látogatott kedden, ahol közzétette azt a hangfelvételt, amelyen volt feleségével a Völner–Schadl ügyről esik szó.

Ebben a beszélgetésben számos személyről nevükön szólva esett szó, akikről korábban részletesebben is írtunk.

Magyar Péter korábban azt állította, hogy a közzétett felvétel nem jelent veszélyt Varga Judit számára, mivel állítása szerint volt felesége nem vétett semmit, és nem állt feljelentési kötelezettsége az ügyben.

Bárándy Péter, Magyar ügyvédje a Népszavával folytatott interjújában elmondta, hogy a felvétel alapján felmerülhet bűnpártolás, hivatali visszaélés és minősített adattal való visszaélés gyanúja.

AZ ÜGYVÉD VITATHATÓNAK NEVEZTE MAGYAR PÉTER ÁLLÍTÁSÁT, MISZERINT NEM LEHET BAJA A FELVÉTELBŐL VARGA JUDITNAK.

Bárándy Péter úgy látja, hogy a volt miniszter „olyan titkokat osztott meg az akkori férjével, amelyeket nem lett volna szabad elmondania.″

A Magyar Péter által nyilvánosságra hozott hangfelvétel miatt szerdán tanúként hallgatta meg a Fővárosi Nyomozó Ügyészség Varga Juditot, amelyről itt írtuk részletesen.

Kapcsolódó cikkünk
Itt a hivatalos RENDŐRSÉGI jelentés!Varga Judit: „Engedj el!” vs. Magyar Péter: El akarják rabolni a gyerekeimet! – a Mandiner közölte a teljes rendőri jelentést a családi drámáról

A Mandiner megkapta azt a jegyzőkönyvet, amelyet korábban a HVG már részleteiben is bemutatott. Magyar Péter már...

Elolvasom a cikket

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés