Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Nagy fájdalmai voltak, meg kellett műteni Balázs Klárit
Mindenegyben Blog - 2024. március 30. (szombat), 08:23

Nagy fájdalmai voltak, meg kellett műteni Balázs Klárit

Hirdetés
Hirdetés
2024 már 30

Hirdetés
[ ]

A Duna Ridikül műsorában Balázs Klári, akit Fonogram-díjjal is jutalmaztak már, osztotta meg, hogy a koronavírus-járvány alatt gerincoperáción esett át. Kezdetben aggódott a műtét miatt, de azóta jelentősen javult az életminősége.

A gerincsérv miatt szükségessé vált műtétről Balázs Klárit, aki a "Csináljuk a fesztivált!" zsűrijének tagja is, a Duna Ridikül című műsorban számolt be. Elmondása szerint az első tünetek nagy fájdalommal jártak, és problémái adódtak a jobb lábának használatával.  „Amikor először jelentkezett nálam ez a probléma, nagy fájdalommal járt, és a jobb lábamat nem tudtam megfelelően használni. Az orvos közölte, hogy egy kis ideig elhúzhatom gyógytornával, injekciózással, de a vége úgyis műtét lesz. Úgy döntöttem, hogy szeretnék túlesni ezen a beavatkozáson mielőbb. Nem bántam meg, sikertörténet lett belőle” Az énekesnő visszatekintve nem bánta meg döntését, és a műtétet sikerként értékeli.

A beavatkozást követően Balázs Klári minden napot speciális gyakorlatokkal kezd, és egy keményebb matracra cserélte az ágyát. A gerincműtét óta megszabadult minden korábbi panaszától, így a fájdalom már nem akadályozza a mozgásban, és koncertjeit is könnyebben viseli fizikailag.

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés