Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Nagyim adta ezt a receptet ,mentsd el mert nagyon hatásos! Önts olajat a sóra és szabadulj meg 15 perc alatt az ízületi fájdalmaktól! Olcsó, biztonságos és valóban hatásos!
Mindenegyben Blog - 2021. november 10. (szerda), 09:01

Nagyim adta ezt a receptet ,mentsd el mert nagyon hatásos! Önts olajat a sóra és szabadulj meg 15 perc alatt az ízületi fájdalmaktól! Olcsó, biztonságos és valóban hatásos! (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2021 nov 10

Egyre több ember kénytelen szembesülni az ízületi betegségekkel, a hirtelen kialakuló izomgörcsökkel, fájdalmakkal. Amennyiben te is küzdesz hasonló problémákkal és nem szeretnél sok pénzt kiadni gyógyszerekre, próbáld ki az alábbi fájdalomcsillapító, gyulladáscsökkentő gyógymódot, amelyet könnyen el tudsz készíteni odahaza is.

A természetes, egyszerű gyógymódok használata azért ajánlott, mert nem okoznak semmiféle mellékhatást, és közben nagy eséllyel valóban enyhítik a panaszokat, és emellett még az előállításuk is kevesebb pénzbe kerül.

Az ízületi fájdalmak, gyulladások csökkentésére régóta alkalmaznak sót, és ha ezt olajban oldod fel, akkor az sokkal gyorsabban felszívódik.

Hirdetés
[ ]

Az ízületekre, a gerincre is jó hatással van a só, mert bemelegíti a területet, és ellazítja az itt található izmokat, megszabadítva ezáltal a görcsöktől.

A só emellett képes kivonni a gyulladás körül felgyűlő testnedveket, a bejutó jód pedig jót tesz a sejteknek. Emellett serkenti a vérkeringést, méregteleníti a szervezetet, aminek következtében akár a fejfájás is enyhülhet.

Mindössze jó minőségű sóra, és étkezési olajra lesz szükséged, ami lehet napraforgóolaj, vagy olívaolaj.

A cikknek még nincs vége, lapozz!

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés