Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Nagyon durva és hátborzongató, de megtörtént! Egyből azután, hogy Berki Krisztián üzent a halottlátón keresztül
Mindenegyben Blog - 2022. május 14. (szombat), 08:33

Nagyon durva és hátborzongató, de megtörtént! Egyből azután, hogy Berki Krisztián üzent a halottlátón keresztül

Hirdetés
Hirdetés
2022 máj 14

Sokan hisznek abban, hogy halottaink üzennek, üzenhetnek nekünk. Ez felzaklató, de egyben megnyugtató is annak, aki itt maradt a gyászban. Berki Krisztián tragikusan fiatalon bekövetkezett halála fölött még mindig értetlenül állnak az emberek, azért is, mert sok furcsaság történik azóta.

Hirdetés
[ ]

Megmagyarázhatatlan dolgok történtek péntek reggel a Life TV stúdiójában is. Kiss Kató léleklátó volt a vendég, aki állítása szerint kapcsolatba került az elhunyttal, és a stúdióban le is írta egy papírlapra Berki üzenetét Hajdú Péternek. Azt nem árulta el később sem, mi állt a levélben, csupán annyit mondott, hogy személyes sorok voltak, melyek Krisztián stílusában íródtak.

Már ez sem mindennepi és könnyen feldolgozható esemény, ám a java még csak akkor jött. "Amikor vége lett a Kiss Katóval folytatott beszélgetésnek, csörgött a menyasszonyom, Eszter telefonja. A stúdióból hívták Esztert, hiszen ő a műsor főszerkesztője. Közölték vele, hogy a vezérlőben minden monitor elszállt. Nem az történt, hogy elsötétült a kép, éppen ellenkezőleg. Mindegyik monitor fehér fényben úszott hosszú perceken át" – mesélte Borsnak Hajdú Péter, ahogy azt is, hogy a stúdióban tartózkodók mind hidegrázást kaptak az eseményektől.

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés