Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
NAGYON FONTOS információk! EKKOR állítanák vissza az idősek vásárlásai idősávját 9-12 óráig! Íme a pontos részletek :
Mindenegyben Blog - 2020. november 04. (szerda), 18:37

NAGYON FONTOS információk! EKKOR állítanák vissza az idősek vásárlásai idősávját 9-12 óráig! Íme a pontos részletek : (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2020 nov 04

MOST ÉRKEZETT: EKKOR állítanák vissza az idősek vásárlásai idősávját! ITT vannak a pontos részletek: – Ön mit gondol? Szükséges ez?nlcafe október 30, 2020 hírek

Hirdetés
[ ]

A külföldi járványhelyzethez hasonlóan súlyosbodó helyzetre számít itthon a MOK, miközben nem tartja elegendőnek a teszteléseket, a koronavírus terjedésének nyomon követéséhez. Mivel a koronavírus tavaszi hullámnál a jelenlegi erősebb, a Magyar Orvosi Kamara (MOK) közleményt adott ki „az egészségügyi krízis küszöbén, az orvosok és betegek érdekében”, és azonnali cselekvésre szólítják fel a kormányt.A 444 a MOK közleménye alapján pontokba szedte a MOK kéréseit, javaslatait:

a tömegrendezvényekre vonatkozó szabályok szigorítása, kötelező maszkviselés és távolságtartás előírása a tömegrendezvényeken. A vendéglátó- és szórakozóhelyek nyitvatartásának és maximális vendégszámának további korlátozása, következetesebb és intenzívebb kormányzati kommunikációra a maszkviselés és a távolságtartás ösztönzése érdekében.

Hirdetés

Külön intézkedések az idősek védelme érdekében, köztük az időseknek szóló vásárlási sáv visszaállítása, a kormány támogatásának kérése, miszerint segítsék a MOK-ot a vírustagadó és vírusszkeptikus csoportok elleni kommunikációban. A covidos betegeket ellátó kórházak egyéb egészségügyi feladatainak csökkentése, a 65 év feletti egészségügyi dolgozók védelme, az egészségügyi dolgozók fokozott védelme és rendszeres tesztelése, a lakosság figyelmének felhívása a szociális érintkezés korlátozására, és a MOK szeretné azt is, ha a kormány megismertetné velük a járvány elleni védekezés alapjául szolgáló dokumentumokat.

A cikknek még nincs vége, lapozz!

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés