Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Nagyon hideg tél jön! Az elmúlt 100 év egyik leghidegebb tele jön most!Megérkezett a nagy 4 hónapos előrejelzés novembertől februárig
Mindenegyben Blog - 2021. november 16. (kedd), 10:04

Nagyon hideg tél jön! Az elmúlt 100 év egyik leghidegebb tele jön most!Megérkezett a nagy 4 hónapos előrejelzés novembertől februárig (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2021 nov 16

Az elmúlt 100 év egyik leghidegebb tele jön most! Nagyon hideg tél jön! Itt a nagy 4 hónapos előrejelzés novembertől februárig

Az elmúlt 100 év egyik leghidegebb tele jön most!

A numerológus által adott előrejelzés értelmében a nagy fagyra november második felében számíthatunk, ugyanakkor kitart december végéig - írja a Tudásfája. December első pár napjában enyhülés jön, de Miklós napja körül ismét hidegebbre fordul az idő, és érkezik a nagyobb havazás is. 10-e körül pár napig nagyon hideg lesz, majd szelesebb napok következnek.

KARÁCSONYKOR IS FAGYRA ÉS AKÁR VIHARRA IS SZÁMÍTANI KELL

Az előrejelzés szerint a viharos és még mindig kellemetlenül hideg napok december egész további részében kitartanak, Karácsonykor és Szilveszterkor is erre számíthatunk.

Igazán erős fagyok pont Karácsony tájékán lesznek, de a két Ünnep között jelentős mennyiségű hóra lehet számítani.

JANUÁRBAN SOK HÓ ESIK

Vízkeresztig tisztább időre és helyenként havas esőre számíthatunk. Ezután kemény fagy következik, amely az egész januárt érinti, elsősorban a hónap utolsó harmadát. Január közepén lesz intenzívebb hóesés.

Hirdetés

FEBRUÁRBAN FOLYTATÓDIK AZ ERŐS HAVAZÁS

Hirdetés

Február első két hete a január egyenes folytatása lesz, hóval, széllel és hideggel, de a hónap közepe körül megenyhül az idő, Bálint napján felmelegszik az időjárás, de a következő két napra még visszatér a havazás, a fagy pedig egész a hónap végégig kitart.

Nézzük a heti előrejelézést :

Párás reggel, napos délután

Kedden ismét többfelé párásan, ködösen indul a nap, ám a köd délelőtt a legtöbb helyen feloszlik. A Dunántúl nyugati felén felhős, borongós, máshol alapvetően napos időre készülhetünk. Csapadék nem valószínű. A délkeleti szél a Dunántúlon és délen megélénkülhet, néhol egy-egy erős lökés is lehet. Délután 7-13 fokot mérhetünk.

A cikknek még nincs vége, lapozz!

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés