Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Nagyon rossz hír jött a nyugdíjasoknak.. Most kell felkötni azt a bizonyos nadrágot
Mindenegyben Blog - 2022. szeptember 11. (vasárnap), 08:41

Nagyon rossz hír jött a nyugdíjasoknak.. Most kell felkötni azt a bizonyos nadrágot (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2022 szept 11

A Központi Statisztikai Hivatal (KSH) legfrissebb tájékoztatója alapján a novemberi nyugdíjemelési korrekció mértéke 1,8 százalék lesz. Farkas András nyugdíjszakértő szerint azonban ez rendkívül alacsony érték, mivel az augusztusi infláció 15,6 százalék, a nyugdíjas infláció pedig 15,7 százalék volt.

Hirdetés
[ ]

A szakértő úgy látja, hogy az infláció éves alapon 20 százalék felett tetőzhet majd. Amennyiben valóban 1,8 százalékos lesz a pótlólagos nyugdíjemelés, annak sokan nem fognak örülni, ráadásul több millió magyar szegényebbnek fogja érezni magát.

A Központi Statisztikai Hivatal csütörtökön tette közzé az augusztusi inflációs adatot, ami azért is fontos, mert ennek értékétől függ az őszi kiegészítő nyugdíjemelés mértéke. A kormány pedig ebben a hónapban dönt a nyugdíjasoknak járó pótlólagos nyugdíjemelésről. Ennek mértéke valószínűleg a szokásos módszerrel kiszámított érték lesz, azonban a rendkívüli infláció akár felül is írhatná a megszokott forgatókönyvet – írja a Portfolio.

Farkas András nyugdíjszakértő úgy fogalmazott, idén novemberben a nyugdíjemelési korrekció mértéke a szeptember 8-án közzétett KSH-gyorstájékoztató alapján mindössze 1,8 százalék lesz, mivel 2022 januárja és augusztusa között az előző év azonos időszakához képest a fogyasztói árak az összes háztartást figyelembe véve átlagosan 10,7 százalékkal, a nyugdíjas háztartások körében pedig átlagosan 10,6 százalékkal emelkedtek.

A cikknek még nincs vége, lapozz!
Kapcsolódó cikkünk
Hatalmas a baj,nagyon szomorú hírek érkeztek! Karsai Dániel szinte haldoklik, most egy ország imádkozik érte. Félelmetes, de ilyen állapotban van jelenleg:

Hatalmas Elolvasom a cikket

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés