x

Orosz-ukrán háború - Legfrissebb

Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Nagyon sok a halott! Berobbant a járvány Magyarországon ebben a magyarországi megyében drasztikusan! Ebben a megyében ijesztően megugrott a fertőzöttek száma!
Mindenegyben Blog - 2021. november 15. (hétfő), 16:22

Nagyon sok a halott! Berobbant a járvány Magyarországon ebben a magyarországi megyében drasztikusan! Ebben a megyében ijesztően megugrott a fertőzöttek száma! (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2021 nov 15
Nagyon sok a halott! Berobbant a járvány Magyarországon  ebben a magyarországi megyében drasztikusan! Ebben a megyében ijesztően megugrott a fertőzöttek száma!  Megérkeztek a szokatlanul hosszú késés után a hétvégi koronavírus adatok. Ezek alapján az elmúlt három napban 21 060 új fertőzöttet igazoltak, ezzel a járvány kezdete óta összesen 960 844 főre nőtt a beazonosított fertőzöttek száma. Elhunyt 304 beteg, így az elhunytak száma 32 171 főre emelkedett.

A hétvégi adatok alapján a három nap alatt átlagosan napi 7020 új fertőzöttet regisztráltak, ez

18%-OS EMELKEDÉST JELENT AZ EGY HÉTTEL KORÁBBIHOZ KÉPEST.

A múlt hét végéhez képest ez jelentős lassulást jelent az esetszámok emelkedésében, hiszen akkor 58 százalékos volt a növekedés.

A 304 halálos áldozat szintén magasabb az egy héttel korábbi 214-nél, ezzel a három nap alatt átlagosan napi 101 áldozata volt a járványnak Magyarországon.

Magyarország keleti, délkeleti részében a legerősebb a járvány -írja a Portfolio. Jász-Nagykun-Szolnok megyében az elmúlt egy héten a százezer főre vetített regisztrált fertőzésszám 932-re ugrott. A portál szerint ez nagyjából négyszerese a Komárom-Esztergom megyei adatnak, így minden tekintetben riasztó a megye aktuális helyzete.

Most érkezett !Maga ORBÁN VIKTOR jelentette be pár perce :vásárlási idősáv, kijárási tilalom, szigorítások...?ERRE KELL KÉSZÜLNI :

Hirdetés
[ ]

Milyen esetben és kiknek lehet korlátozás?

Mivel még sok az oltatlan Magyarországon, és közöttük a járvány könnyebben terjedhet és így a súlyos esetek száma is nőhet, azt a kérdést tette fel a műsorvezető, hogy van olyan fertőzöttségi szám, amely mellett a kormány korlátozásokat vezet be?

Hirdetés

Orbán Viktor leszögezte:

Nem szabad olyan korlátozást bevezetni, amit bárki igazságtalannak érez.

Úgy folytatta: „Az mégsem lenne helyes", ha az ország közel kétharmada be van oltva és őket érintené a korlátozás azért, mert a kisebb része az embereknek nincs beoltva. "Én azért nem vagyok híve a korlátozásoknak, meg a lezárásoknak, mert igazságtalan azokkal szemben, akik mindent megtettek azért, hogy ők szabadulhassanak a korlátozások alól."

A cikknek még nincs vége, lapozz!
Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés