Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Nagyon sok a halott! Berobbant a járvány Magyarországon ebben a magyarországi megyében drasztikusan! Ebben a megyében ijesztően megugrott a fertőzöttek száma!
Mindenegyben Blog - 2021. november 15. (hétfő), 16:22

Nagyon sok a halott! Berobbant a járvány Magyarországon ebben a magyarországi megyében drasztikusan! Ebben a megyében ijesztően megugrott a fertőzöttek száma! (2. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2021 nov 15

Kijelentette:

A lezárás elsősorban a beoltottakat érintené, ezért a lezárás ellen érvelek az utolsó pillanatig, ameddig csak lehet.

Hozzátette: "Igaz, hogy ez egy járványügyi kérdés, nem a miniszterelnöknek kell eldönteni, hanem a szakembereknek, de egész addig, ameddig nem derül ki egy olyan helyzet, hogy a szakemberek számára egyértelmű, hogy most már lezárás, meg korlátozás kell, addig nem is lesz."

Sőt, ha lesz bármilyen korlátozás, akkor is inkább a védettségi igazolványhoz való visszatérést javaslom, ami különbséget tesz azok között, akik vállalták a felelősséget és beoltatták magukat és azok között, akik ne vállaltak ilyen felelősséget.

Végül azt mondta:

"Tehát azokat kell inkább korlátozni, akik nem oltatták be magukat és minél teljesebb, szabadabb életet kell adni azoknak, akik beoltatták magukat. Azt hiszem, hogy a méltányosság elve ezt követeli meg."

Hirdetés

Péntek óta tovább nőtt a kórházak terhelése is, a legfrissebb beszámoló szerint már 5286 ember van kórházban a koronavírus miatt, közülük 519 beteg van lélegeztetőgépen. Mindkét adat több hónapos csúcsot jelent.

A beszámoló szerint a hétvégén naponta átlagosan 34 149 tesztet végeztek el, ezeknek nagyjából 20,6 százaléka lett pozitív, ez magasabb az egy héttel korábbinál, de elmarad a múlt héten látott 22-28 százalék között szóródó értékektől.

A beoltottak száma 5 999 516 fő, közülük 5 774 158 fő már a második oltását is megkapta, 1 millió 594 ezren pedig már a harmadik oltást is felvették.

Hirdetés

A legtöbb új fertőzöttet továbbra is Budapesten és Pest megyében regisztrálták, a fővárosban a hétvége alatt több mint 3000 új esetet találtak, míg Pest megyében közel 2300 fertőzöttet találtak. Emellett továbbra is Kelet-Magyarországon terjed erősen a járvány, Borsodban 1750 új esetet tártak fel, de Hajdú-Bihar, Jász-Nagykun, Bács-Kiskun és Csongrád-Csanád megyékben is ezer felett volt a szám, vagyis a legfertőzöttebb területek szinte kivétel nékül az ország keleti felére esnek.

Az egy évvel ezelőtti, második járványhullámhoz képest egyáltalán nem látszik enyhébbnek a jelenlegi járvány. A görbék meredeken felfelé mutatnak, egyelőre nem látszik az enyhülés.

Címlapfotó:illusztráció!

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés