Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Nagyon súlyos dolog látott napvilágot...... bejelentették 2021 év legrosszabb hírét ! Oltottak figyelem !itt a feketeleves!
Mindenegyben Blog - 2021. november 25. (csütörtök), 09:58

Nagyon súlyos dolog látott napvilágot...... bejelentették 2021 év legrosszabb hírét ! Oltottak figyelem !itt a feketeleves!

Hirdetés
Hirdetés
2021 nov 25

Nagyon súlyos dolog ...... bejelentették 2021 év legrosszabb hírét ! Oltottak figyelem !itt a feketeleves!

Hirdetés
[ ]

Egyesült Királyság: a kétszer oltottak között arányaiban több a fertőzött, mint a nem oltottak között a hivatalos brit adatok szerint a 40-79 évesek korosztályában.

A kétszer oltottak között több a fertőzött, mint az oltatlanok közt!

Ha az iskolába való visszatérés újabb hullámot eredményez Angliában – márpedig a Leicestershire-ből és Skóciából származó adatok erre utalnak – akkor kemény ősz elé néznek - és a kórházak ismét komoly nyomás alá kerülhetnek.

A brit kormány oltásfelügyeleti jelentéséből származó új adatok szerint ugyanis a 40 és 79 év közötti korcsoportban a fertőzöttek túlnyomó többsége kétszeresen oltott (lásd alább).

UK Covid -19 vakcina felügyeleti jelentés - 36. hét Forrás: itv.com/news

A delta variáns keresztülhúzza a vakcinától vártakat?

Meglepő a kettős oltással rendelkezők körében tapasztalható magasnak tűnő fertőzöttségi előfordulási arány. Vezető tudósok szerint a magyarázat legalább részben az, hogy "a vakcina hatékonysága nem olyan jó, mint szeretnénk a Delta variáns esetében".

Persze, fontos megjegyezni, hogy a súlyos megbetegedések lényegesen ritkábban fordulnak elő a beoltott fertőzöttek között, mint a nem oltottak között - írta a www.itv.com, hozzátéve: meglepő, hogy ezek a statisztikák eddig kevés figyelmet kaptak, és így kevés vitára adtak alkalmat,írja a lap.

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés