x

Koronavírus - Legfrissebb

Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Nem állt meg a járvány!Koronavírus: ismét növekszik a betegek száma Magyarországon,és más szomorú dolog is történt az éjjel!
Mindenegyben Blog - 2020. július 10. (péntek), 10:29

Nem állt meg a járvány!Koronavírus: ismét növekszik a betegek száma Magyarországon,és más szomorú dolog is történt az éjjel! (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2020 júl 10

Újabb három koronavírus-fertőzöttet azonosítottak az országban, két beteg pedig elhunyt.

Mindössze 3 újabb magyar állampolgárnál mutatták ki az új koronavírus-fertőzést (COVID-19), ezzel 4223-ra nőtt a hazánkban beazonosított fertőzöttek száma. Elhunyt két idős, krónikus beteg, ezzel 593-ra emelkedett az elhunytak száma, 2941-en pedig már meggyógyultak – olvasható a koronavirus.gov.hu-n.

A fertőzöttek megoszlása megyénként / Fotó: koronavirus.gov.hu

Hirdetés

Az aktív fertőzöttek száma 689. Az aktív fertőzöttek 38%-a, az elhunytak 60%-a, a gyógyultak 46%-a budapesti. 133 koronavírusos beteget ápolnak kórházban, közülük 6-an vannak lélegeztetőgépen.

Két beteg elhunyt koronavírusban péntekre virradóra / Fotó: koronavirus.gov.hu

Az operatív törzs folyamatosan figyeli a környező országokban az aktív esetek számát. Mivel az utóbbi időben sok területen egyre több az új koronavírus-fertőzött , Gulyás Gergely szerint meglehet, hogy fontolóra kell venni az esetleges szigorításokat.

Míg Magyarországon csökken az aktív koronavírus-fertőzöttek száma, a környező országokban sajnos növekedésnek indult. Gulyás Gergely elmondta, hazánkban a napokban kialakult új, kisebb gócpontok a külföldre való utazásoknak köszönhetőek.

„Nem zárható ki, hogy az eddiginél szigorúbb intézkedéseket kell hozni, éppen annak érdekében, hogy Magyarországon ezek a kedvező folyamatok – ami a fertőzöttek számának csökkenését jelenteti – ne forduljanak meg”

A cikknek még nincs vége, lapozz!
Hirdetés
Megosztás a Facebookon (1)
Hirdetés
Hirdetés