Érdekelnek a legújabb hírek?
Akkor kövesd Facebook oldalunkat!

Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Nincs garantálva: Orbán Viktor ma szépen kipávatáncolt az egyik nagyon fontos ígéretükből
Mindenegyben Blog - 2018. december 07. (péntek), 19:36

Nincs garantálva: Orbán Viktor ma szépen kipávatáncolt az egyik nagyon fontos ígéretükből

Hirdetés
Hirdetés
2018 dec 07

Orbán Viktor ma reggel a magyar rádióban megint sokat hablatyolt össze-vissza. A kiváló színvonalú magyar médiának sikerült valami fogsor meg harapásos baromságát kiemelnie. Közben, ahogy az ATV szúrta ki, a miniszterelnök szépen kipávatáncolt az egyik legfontosabb ígéretükből: az egészségügyi dolgozók béremeléséből.

Orbán Viktor ma szépen kipávatáncolt a kormány egyik legfontosabb ígéretéből az egészségügyi dolgozóknak nyújtandó béremelésre azt mondta, ez nincs garantálva.

Orbán minisztere, Kásler Miklós által bejelentett, 72 százalékos egészségügyi béremelésről  azt mondta ma reggel: azt mondták neki, hogy az ápolónők helyzete a legkritikusabb, és ö “vakarta a feje búbját”, amikor meghallotta Kásler Miklós javaslatát az egészségügyi béremelésekre, és Varga Mihály pénzügyminiszterrel órákig dolgoztak a megoldáson.

A kormány ezt vállalta, teljesítenie is kell, de nem látni előre, hogyan teljesít majd a következő években a magyar gazdaság, ezért ez nincs garantálva – mondta a miniszterelnök, aki azt reméli: Varga Mihály elő tudja majd állítani a béremeléshez szükséges forrásokat anélkül, hogy a büdzsé pénzügyi egyensúlyát veszélybe sodorná.

Hirdetés

Persze Orbán nem vakarja a fejét akkor, amikor stadion építésre mennek el a milliárdok és nem veszélyezteti a büdzsé pénzügyi egyensúlyát, ha pl a szülő falújában kisvasutat kell építeni, de akkor sincsenek ilyen gondok, amikor milliárdokért teli kell szórni az országot Fidesz-propagandával.

Ez is érdekelhet:

A HÍR IGAZ! A tavaszi idő után megint JÖN A HÓ és mellé a kegyetlen 90 km/órás szél! Itt a figyelmeztetés – mutatjuk hol kell legalább 3 cm hóra számítani : 8 megyére kiadták a figyelmeztetést >>

Itt olvashatod tovább a cikket >>>

Hirdetés
Megosztás a Facebookon (293)
Hirdetés
Hirdetés