Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Nyilatkozott Csollány Szilveszter állapotáról Dr. Novák Hunor :
Mindenegyben Blog - 2022. január 12. (szerda), 14:11

Nyilatkozott Csollány Szilveszter állapotáról Dr. Novák Hunor : "oltás nélkül élni olyan, mint légzsák nélküli autóban utazni" (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2022 jan 12

Nyilatkozott Csollány Szilveszter állapotáról Dr. Novák Hunor

: "oltás nélkül élni olyan, mint légzsák nélküli autóban utazni"

Korábban megírtuk, hogy Csollány Szilveszter, olimpiai bajnok tornász lélegeztetőgépre került koronavírus miatt. Média úgy tálalta   hogy Csollány nem adatta be magának a koronavírus elleni vakcinát ami nem igaz ,cikk végén erre is rá térünk .

Csollány Szilveszter lélegeztetőgépre került koronavírus-fertőzése miatt
Az olimpiai bajnok tornász súlyos állapotban fekszik kórházban a Magyar Nemzet információi szerint.

Dr. Novák Hunor is megszólalt az olimpikon kapcsán,  írta le, hogy

Hirdetés
[ ]
"lélegeztetőgépen, súlyos állapotban van nemzeti hősünk. Szorítok neki, és tiszta szívből kívánom, hogy mielőbb felépüljön!"

Felidézte Vereckei Istvánt, aki azt mondta Csollányról, hogy ismerte az oltási álláspontját, de tiszteletben tartotta azt. Novák Hunor ezután leírta, mennyire fontosnak tartja az oltást.

"A koronavírus kiszámíthatatlan, ne legyen Ön vagy szeretett hozzátartozója a következő áldozat! Oltás nélkül élni olyan, mint légzsák nélküli autóban, öv becsatolása nélkül utazni és abban bízni: nem szoktam karambolozni, odafigyelek a vezetéskor."

Mindenkit arra buzdít, hogy vegye fel az oltást, ugyanis "az oltás biztonságos, kockázatai minimálisak, az oltás haszna kiemelkedő". Leírta, hogy ő és a kollégái is beoltatták magukat, és mindenkinek ezt javasolja.

Egy orvos megszólalt: Én magam tudom, hogy Csollány Szilvesztert beoltották, hazudik a média az életveszélyben lévő Olimpikonról

Egy egész ország aggódva várja a híreket Csollány Szilveszter állapotáról, aki covid-fertőzést kapott, és akit lélegeztetőgép segítségével tartanak életben. Az olimpikonról eddig azt lehetett hallani, hogy súlyos állapotának egyik oka az lehet, hogy nem volt beoltva.

Hirdetés

Ebbe a történetbe robbant be a dr. Letoha Tamás kutatóorvos Facebook-oldalán megjelent információ, miszerint Csollány Szilveszter egydózisú vektorvakcinával, Janssennel oltatta be magát.

„Oltott volt. A család orvosa hívott, segítséget kérve. Pont azért, mert a helyi ellátóban az antikoagulációs terápia beemelésével (a heparin hatását ugye, mi elég jól kikutattuk) a nővéremék 25 százalék mortalitással kezelik a COVID-betegeket. De a Korányiban az ország egyik legjobb COVID-orvosa kezeli. Itt és most, kérem, mellőzzük a fals infókat. Egydózisú vektorvakcinát vett fel. Itt egy olimpiai bajnokot teszünk tönkre fals információk alapján” – írta Letoha Tamás egy kommentben. A kutatóorvos, aki a Pharmacoidea HU ügyvezetője, és már 20 éve dolgozik együtt a Pfizerrel, arról számolt be, hogy közvetlenül Szilveszter kezelőorvosától tudta meg, hogy félretájékoztatták a nyilvánosságot – olvasható a promotions.hu-n.

A cikknek még nincs vége, lapozz!

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés