Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
NYUGDÍJAS KÁRTYA – komoly előnyökkel jár, ne hagyja ki!
Mindenegyben Blog - 2022. november 21. (hétfő), 15:55

NYUGDÍJAS KÁRTYA – komoly előnyökkel jár, ne hagyja ki! (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2022 nov 21

Cikkünkben eláruljuk, hogyan történik a nyugdíjas igazolvány igénylése 2022 évében és hogy milyen a nyugdíjas igazolvány egy belföldi nyugdíjas igazolvány minta alapján. Meddig volt érvényes a régi nyugdíjas igazolvány, mi van most helyette? Mi a nyugdíjas igazolvány célja, ki jogosult a nyugdíjas igazolvány igénybevételére, milyen információkat tartalmaz a nyugdíjas igazolvány?

Mi a nyugdíjas igazolvány?

A nyugdíjas igazolvány vagy nyugdíjas bérletigazolvány (2012 óta a kormányrendeletekben „ellátottak utazási utalványa”; a régi típusú nyugdíjas igazolvány 2013. március 31-ig volt használható) minden magyar nyugdíjas alapjoga, felmutatásával a nyugdíjasok kedvezményes utazást vehetnek igénybe a belföldi tömegközlekedési járműveken. A nyugdíjas igazolvány igényléséhez a jogosultságot a Nyugdíjfolyósító Igazgatóság által kiadott „ellátottak utazási utalványa”, az aktív korúak esetében pedig a járási hivatal által kiállított igazolás szükséges.

Hirdetés
[ ]

BŐVEBBEN:

Hirdetés

Ez egy olyan, kedvezmények igénybevételére jogosító „igazolvány”, amely az ország több üzletében, szolgáltatójánál a vásárlás esetén kedvezményes árat (-5-10%) garantál. Terveink szerint a kedvezményt nyújtó helyek között lesz nagyáruház, gyógyszertárlánc, könyvesbolt hálózat, gyógyfürdők, hotelek stb., melyek köre folyamatosan gazdagodik majd, és a helyi szervezőkészség függvényében helyi kiskereskedelmi kedvezményekkel is bővülhet.A NYUGDÍJAS KÁRTYA tehát az Ön nevére szóló, vonalkóddal ellátott „igazolvány”, amely bizonyítja, hogy Ön a NYOSZ tagszervezet tagja, és jogosult egyes vásárlásainál külön feltüntetett kedvezmények igénybevételére.

Ahhoz, hogy Ön ilyen kártyával rendelkezzen, a mellékelt nyomtatványon hozzájárulását kell adnia a személyes adatainak nyilvántartásához (név, cím, telefon, email – ezeket az adatokat a kártya kibocsátója, a Nyugdíjasok Országos Szövetsége törvény által szabályozott szigorú módon kezeli), és ezzel egy időben, egy évre szólóan 250.- Ft-ot klubvezetőjének befizetni. (Szinte biztosra vehető, hogy ez az összeg az első felhasználások alkalmával visszatérül.) Ebből az összegből Ön egyúttal 200.- Ft-tal támogatja a NYOSZ és tagszervezetei közösségi programjait is, segíti megteremteni működésük alapvető feltételeit.

A nyugdíjasok számos kedvezményre jogosultak Magyarországon, melyek közé a nyugellátás mellett olyan könnyítések is járnak, mint például a kedvezményes utazás, amelyet nyugdíjas igazolvány (ma már ellátottak utazási utalványa) birtokában vehetnek igénybe. Mi az a nyugdíjas igazolvány, a nyugdíjas igazolvány hogy néz ki, milyen a nyugdíjas igazolvány minta alapján?

A cikknek még nincs vége, lapozz!

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés