Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Ő volt a legfiatalabb áldozata, utolsó szavai szívbemarkolóan hangzanak .Egy éve történt a baleset ,most Ő rájuk emlékezzünk!
Mindenegyben Blog - 2020. május 20. (szerda), 09:57

Ő volt a legfiatalabb áldozata, utolsó szavai szívbemarkolóan hangzanak .Egy éve történt a baleset ,most Ő rájuk emlékezzünk!

Hirdetés
Hirdetés
2020 máj 20

Apa, kap­tam egy já­té­kot" - mondta utol­jára édes­ap­já­nak a dunai ha­jó­tra­gé­dia leg­fi­a­ta­labb ál­do­zata.

Egy ötéves kislány is a fedélzetén volt annak a turistahajónak, amely 2019. május 29-én, 21 óra 5 perckor,  szerda este felborult és elsüllyedt a Margit híd lábánál. A Hableányon utazott a kislány édesanyja és nagyszülei is. Az utat egyébként a fiatal nő ajándékba adta a szüleinek, amiért sokat vigyáztak a kislányra. A férj csak azért nem tartott velük, mert sok volt a munkája és nem tudott leszabadulni,írja a ripost.hu

Hirdetés
[ ]

Az édesapa a koreai lapoknak elmondta, kislánya, Kim még a tragikus baleset előtt felhívta.

"Azt mondta, az édesanyja vett neki egy új játékot. Nagyon izgatott és boldog volt. Aztán a feleségem átvette tőle a telefont és mondta, hogy egy rövid városnéző hajókázásra mennek nemsokára. Ekkor hallottam róluk utoljára" - mesélte megrendülve a férfi.

"Ma kellett volna, hogy hazajöjjenek. De már nem kell kimennem eléjük a repülőtérre. Fogalmam sincs, hogyan élem ezt túl".

A 2019-es budapesti hajókatasztrófa egy vízi baleset volt a Duna budapesti szakaszán, a Margit híd egyik hídnyílásánál a pesti oldalhoz közeli mederpillérnél,[2] 2019. május 29-én, 21 óra 5 perckor, amikor az elsüllyedt Hableány AIS (Automatic Identification System[3]) jeladó készüléke utoljára sugárzott pozícióadatokat a helyzetéről.[4][5][6][7] A balesetben a hegymenetben hajózó Hableány nevű magyar rendezvényhajó (hivatalosan: termes személyhajó[m 1]) ütközött össze a szintén hegymenetben hajózó MV Viking Sigyn nevű svájci szállodahajóval (hivatalosan: kabinos[m 2] személyhajó), melyek közül a Hableány felborult és teljesen elmerült a vízben. A szerencsétlenül járt hajón a baleset időpontjában 35 ember volt, közülük 7 embert emeltek ki élve a vízből.[2] A rendőrség hivatalos honlapján június 14-én tette közzé, hogy a Duna érintett, 215 kilométeres szakaszán 19 hajóval folyamatosan végzik a keresést a kiemelt Hableány átvizsgálása után is.[11][12] A július 6-án reggelig tett hivatalos bejelentések szerint a megtalált halálos áldozatok száma 27 (25 dél-koreai utas és a hajó 2 fős magyar legénysége), az eltűntként keresettek száma 1 volt.[13]

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés