Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Olasz képviselőnő mondta el az évtized parlamenti felszólalását: Bill Gates letartóztatását követeli emberiség elleni bűncselekmények miatt
Mindenegyben Blog - 2021. március 16. (kedd), 08:44

Olasz képviselőnő mondta el az évtized parlamenti felszólalását: Bill Gates letartóztatását követeli emberiség elleni bűncselekmények miatt (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2021 már 16

Ismét egy bombaként ható, ébresztő jellegű parlamenti felszólalás hangzott el, ezúttal az olasz parlamentben 2020.máj.14-én.

Egy olasz törvényhozó Bill Gates letartóztatását követeli “oltóanyag bűncselekmények” és a globalizmusban játszott szerepe miatt. Bill Gates és legújabb koronavírus-ellenes erőfeszítései a legvadabb elméletek középpontjába kerültek az utóbbi időben, amelyek a milliárdos üzletember tevékenységeinek lehetséges baljóslatú motívumait igyekeznek alátámasztani.

Hirdetés
[ ]

Gates évtizedek óta dolgozik a népességcsökkentés politikáján és a globális politika diktatórikus ellenőrzési tervein, amelynek célja, hogy elsőbbséget szerezzen a mezőgazdaság, a technológia és az energia területén.

miközben merészen vádolta a milliárdost afrikai nők millióinak sterilizálásában és többszázezer gyermek lebénulásában betöltött szerepe miatt Indiában, felvetette a GMO-kat és az 5G-technológiát, melyek állítása szerint csak súlyosbítják az általa elkövetett bűnöket.

“Mindezek valódi célja a teljes irányítás. Az emberi lények feletti abszolút uralom, tengerimalacokká és rabszolgákká alakulva, megsértve a szuverenitást és a szabad akaratot.”

Miután végigmondhatta a beszédét, Cunial még tovább emelte a tétet, felszólítva az olasz miniszterelnököt, hogy adja át Gates-t a nemzetközi igazságszolgáltatásnak – kivéve, ha természetesen Giuseppe Conte maga is a globális mély állam összeesküvésének része.

Sara Cunial képviselőnő páratlan bátorságról tett bizonyságot, amikor egyetlen felszólalásban a lehető legfontosabb, nem-főáramú összefüggést napirendre vette:

Hirdetés

– A szabadság mindenféle ürügyekkel létrehozott korlátozását– A vírus okán egy megfigyelőállam létrejöttét és a fiatalok manipulálását– Az államok felett álló oligarchák beleszólását a világ irányításába– Bill Gates totális befolyását a WHO-ra és a világjárvány kezelésére

– Az oltás,- és vírusipari, egészségügyi korrupció és a legfelső szintű politika kapcsolatát– Bill Gates bűncselekményeit, aminek következtében több százezer gyerek bénult meg és nő vált meddővé– Bill Gates konkrét népességcsökkentési javaslatait idézve

– a már tavaly EVENT 201 néven szimulált járványt– az ID 2020 nevű programot,a hol vakcinákkal digitális azonosítót adnak be a pácienseknek– arról, hogy ugyanazok az erők tartják kézben a médiában a tájékoztatást, akik finanszírozzák a WHO-t, a vakcinaipart, az 5G vállalatokat.

A cikknek még nincs vége, lapozz!

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés