Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Orbán Viktor alig eszik, brutálisan elkezdett fogyni. Szinte rá sem lehet ismerni! A legújabb képeit nézzék:
Mindenegyben Blog - 2022. augusztus 20. (szombat), 11:58

Orbán Viktor alig eszik, brutálisan elkezdett fogyni. Szinte rá sem lehet ismerni! A legújabb képeit nézzék:

Hirdetés
Hirdetés
2022 aug 20

Az elmúlt hónapokban Orbán Viktorról a Facebookra felkerült képeken és videókon tűnt fel valami különös: jóval vékonyabbnak látszik az arca, mint az elmúlt években megszoktuk. Először a február 22-én kikerült videóján tűnt fel, mintha erős fogyásnak indult volna a miniszterelnök, azóta pedig eltelt több hónap is.

Az alábbi fotón egy idén februári és a jobboldalon egy szintén idén készült május 19-ei facebookos videóból származó kép látható:

Dráma! Kiderült ilyen 4 fajta betegségben szenved Orbán Viktor?

Dráma! Kiderült ilyen 4 fajta betegségben szenved Orbán Viktor? Ha ez igaz akkor ez az emberekre komoly veszélyt jelenthet,írja az olkt.hu

Hirdetés
[ ]

Itt a pontos leírás: Jerrold Post politológusprofesszor, amerikai kormányszakértő a mindenkori diktátorok pszichiátriai profiljának négy alapvonását sorolja föl: „Az első elem a messianisztikus küldetéstudat, mely az átlagemberéhez képest hatványozott énközpontúságot takar. A második szimptóma a paranoia egy fajtája: a diktátortípus az őt ért legkisebb kudarcért is másokat okol, és folyton ellenséget keres vagy épít.

A harmadik alapvonás a normális emberéhez képest beszűkült lelkiismeret és az ennek hiányából származó gátlástalanság. A negyedik elem a legszűkebb környezet tagjainak a lelki terror alatt tartása, az uralom megszerzésének és birtoklásának különleges képessége, az ellenvélemények megtorlása.” A véleményalkotást itt is az olvasóra bízom." Osszátok meg, hogy minél több emberhez eljusson, hisz semmi jóra nem számíthatunk a tünetek alapján!-írja az olkt.hu

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés