Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
ORBÁN VIKTOR megszólalt a járványvédelmi szigorításokról : Kijárási korlátozás, vásárlási idősáv, iskolabezárás? ERRE készülj a következő 3 HÉTBEN! >>>
Mindenegyben Blog - 2020. október 09. (péntek), 14:53

ORBÁN VIKTOR megszólalt a járványvédelmi szigorításokról : Kijárási korlátozás, vásárlási idősáv, iskolabezárás? ERRE készülj a következő 3 HÉTBEN! >>> (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2020 okt 09

A miniszterelnök azt mondta, pár hónap múlva lélegezhet fel az ország.

Hirdetés
[ ]

Először januárban írtunk a koronavírusról, akkor még nem számított pandémiának. Tavasszal aztán fordult a kocka és a Covid az egész világon elterjedt, beleértve Magyarországot is. Hazánk a többi érintett nemzethez hasonlóan kénytelen volt leállni egy időre és karantént elrendelni, ami közel három hónapig tartott. Júniusban újranyithattunk, de a szeptember meghozta a második hullámot, így kijelenthetjük, hogy a járvány több mint fél éve velünk van, az életünk része – és Orbán Viktor szerint még egy darabig az is marad. A miniszterelnök a Kossuth Rádió reggeli műsorában azt mondta, jövő nyárig sajnos várnunk kell a szabadulásig.

Jövő nyárig tarthat“Nekünk is június és júliusi kell kibírnunk. Szabadulás május, június táján ér Magyarországra” 

A járvány második hulláma zajlik Magyarországon. Nő a fertőzöttek száma, és ezzel együtt akár egy napon belül is dinamikusan nő és változik a kórházi ápolást igénylők és a lélegeztetett betegek száma is. Ezért, ahogy az az Operatív Törzs csütörtöki sajtótájékoztatóján elhangzott, az egészségügyi védekezés, a kórházi munkaszervezés és az esetleges vezénylések hatékony megszervezése érdekében a kórházaktól még teljesebb körű, valós idejű adatszolgáltatást kértünk a kórházban ápolt koronavírusos betegek és a lélegeztetést igénylők számáról.

A cikknek még nincs vége, lapozz!

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés