Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Óriási a cirkusz, Biden papa portontya sze....videókat töltött fel magáról és pár prostiról a netre
Mindenegyben Blog - 2022. június 04. (szombat), 09:45

Óriási a cirkusz, Biden papa portontya sze....videókat töltött fel magáról és pár prostiról a netre

Hirdetés
Hirdetés
2022 jún 04

Újabb kínos titok szivárgott ki Hunter Bidenről, Joe Biden amerikai elnök 52 éves fiáról, aki 2019-ben elhagyta a laptopját.

Hirdetés
[ ]

Több tucat szexvideót töltött fel a Pornhub pornómegosztóra Hunter Biden – írja a birt Times értesüléseire hivatkozva a 444. A felvételeken az Egyesült Államok elnökének fia prostituáltakkal látható.

Hunter Biden még 2019-ben vitte be a laptopját egy szervizbe, de soha nem ment érte, az üzlet tulajdonosa ezért egy idő eltelte után megosztotta a gépen található adatokat az FBI-jal. A fájlok másolatai aztán Donald Trump bizalmasa, Rudy Guiliani kezébe kerültek, aki felhasználta ezeket Joe Biden ellen, aki az akkor regnáló Trump kihívójaként indult a 2020-as amerikai elnökválasztáson.

Így derült fény Hunter Biden zavaros pénzügyeire, illetve ukrajnai és kínai, gyanús üzleteire. Az ügyben vizsgálat folyt, mely megállapította, hogy Joe Biden nem felelős fia kétes manővereiért, Hunter csak azt használta ki, hogy akik az apjához próbálnak közelebb kerülni, előszeretettel környékezik meg őt is.

Forrás:

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés