Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Pár perce jött a RENDKÍVÜLI hír! Gulyás Gergely megszólalt az 5. HULLÁM és a teljes lezárás témájában.. EZ KÖVETKEZIK HAMAROSAN HA TETSZIK, HA NEM?!!
Mindenegyben Blog - 2021. november 16. (kedd), 09:49

Pár perce jött a RENDKÍVÜLI hír! Gulyás Gergely megszólalt az 5. HULLÁM és a teljes lezárás témájában.. EZ KÖVETKEZIK HAMAROSAN HA TETSZIK, HA NEM?!! (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2021 nov 16

Pár perce jött a RENDKÍVÜLI hír! Gulyás Gergely megszólalt az 5. HULLÁM és a teljes lezárás témájában.. EZ KÖVETKEZIK HAMAROSAN HA TETSZIK, HA NEM?!!

- Gulyás Gergely a csütörtöki Kormányinfón először használta az ötödik hullám kifejezést, és azt is elmondta, hogy az ötödik hullámban már csak azok lesznek érdemben védettek, akik felvették a harmadik oltást. 

Hirdetés
[ ]

Rusvai: Ráeresztették az emberekre a járványt

A virológus a Heteknek azt mondta, szerinte elkerülhetetlen, hogy a járványt ráeresszék a társadalomra, és ez már történik is, ugyanakkor reméli, hogy amennyiben még rosszabbak lesznek a számok, akkor a kormány bevezeti azokat a korlátozó intézkedéseket, amelyeket korábban is alkalmaztak már a járványgörbe ellaposítása érdekében.

A Heteknek adott interjút Rusvai Miklós, virológus. A szakember a lapnak azt mondta, őt is meglepték a koronavírus-járvány jelenlegi számai, korábban ugyanis azt gondolta, hogy sokkal enyhébb lesz a negyedik hullám, több mint 6 millió embert beoltottak és sokan átestek a betegségen. Szerinte az is közrejátszik abban, hogy az egy évvel korábbihoz hasonlóan egyre több a súlyos beteg és az elhunyt is, hogy most a terjedőképesebb delta variáns okozza a fertőzéseket; ráadásul tavaly ilyenkor egy sor járványlassító intézkedés érvényben volt, amit most nem vezettek be.

A cikknek még nincs vége, lapozz!
Kapcsolódó cikkünk
⚡️ 1 PERCE ÉRKEZETT ⚡️ Magyar Péter teljesen kifakadt Gulyás Gergelyről! Soha nem látott, szókimondó üzenet – Hatalmas pofon a közéletben!

⚡️ 1 PERCE ÉRKEZETT ⚡️ Magyar Péter teljesen kifakadt Gulyás Gergelyről! Soha...

Elolvasom a cikket

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés