Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
PÉNTEKTŐL EZREKNEK JÁR LE A TB JOGOSULTSÁGA ÉS FIZETNIÜK KELL! A LEGTÖBB ÉRINTETT NEM IS TUD RÓLA! NAGYON FONTOS NAV KÖZLEMÉNY!
Mindenegyben Blog - 2022. április 24. (vasárnap), 10:57

PÉNTEKTŐL EZREKNEK JÁR LE A TB JOGOSULTSÁGA ÉS FIZETNIÜK KELL! A LEGTÖBB ÉRINTETT NEM IS TUD RÓLA! NAGYON FONTOS NAV KÖZLEMÉNY! (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2022 ápr 24

PÉNTEKTŐL EZREKNEK JÁR LE  A TB JOGOSULTSÁGA ÉS FIZETNIÜK KELL! A LEGTÖBB ÉRINTETT NEM IS TUD RÓLA! NAGYON FONTOS NAV KÖZLEMÉNY!

Hirdetés
[ ]

Annak a diáknak, akinek a diákigazolványa március végén lejárt és nem tanul tovább, illetve nem helyezkedett el, most azonnal  be kell jelentkeznie a Nemzeti Adó- és Vámhivatalhoz, és május 16-tól egészségügyi szolgáltatási járulékot kell fizetnie – figyelmeztet az adóhatóság.

A tanulói, hallgatói jogviszony megszűnése után még március 31-ig érvényes azoknak a diákigazolványuk, akik idén nyár elején fejezték be tanulmányaikat. Ha a volt diák nem tanul tovább, illetve nem helyezkedett el – és más jogcímen sem jogosult az egészségügyi szolgáltatásra –, akkor május 16-tól (a diákigazolvány lejártát követő 46. naptól) egészségügyi szolgáltatási járulékot kell fizetnie. Ez havonta 7110 forint! KÖTELEZŐ BEFIZETNI MINDEN HÓNAP 12-IG! UTÓLAG IS BEHAJTJÁK!

Ez azt is jelenti, hogy legkésőbb május 31-ig, azaz az egészségügyi szolgáltatásra való jogosultság lejártát (május 16 -öt) követő 15 napon belül be kell jelentkezni a NAV-hoz, a 16T1011 jelű adat- és változás-bejelentő lapon. A nyomtatvány a www.nav.gov.hu honlapról letölthető és benyújtható ügyfélkapun keresztül elektronikusan vagy nyomtatva postán, illetve személyesen az ügyfélszolgálaton. Akinek van a NAV-tól kért PIN-kódja, az telefonon is bejelentkezhet a 06/40-20-21-22-es számon.

A cikknek még nincs vége, lapozz!

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés