Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
PFFF! MEGJÖTT A FEKETELEVES - nagyon kemény világ vár az OLTATLANOKRA! Készüljetek, mert, ami most jön, abban nem lesz köszönet .....
Mindenegyben Blog - 2021. október 11. (hétfő), 20:52

PFFF! MEGJÖTT A FEKETELEVES - nagyon kemény világ vár az OLTATLANOKRA! Készüljetek, mert, ami most jön, abban nem lesz köszönet ..... (2. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2021 okt 11

NÉMETORSZÁG:

Nem jár táppénz az oltatlanoknak

Tervezik Németországban, hogy akik nem vették fel a teljes védettséghez szükséges vakcinák megfelelő adagját, és úgy betegedtek meg koronavírus fertőzés miatt, azok kieső fizetését nem fogják pótolni közpénzből. A szankció azokat érinti, akik életkora és egészségi állapota lehetővé tette volna az oltakozást. Az oltottak és a fertőzésen igazoltan átesettek korlátozások nélkül vehetnek igénybe szolgáltatásokat, mehetnek rendezvényekre, szórakozóhelyekre, éttermekbe. Sok tartományban ( 16-ból 8-ban) az oltatlanokat negatív PCR-teszttel sem engedik be a legtöbb helyre.

Hirdetés
[ ]
A teszteket sem fogadják el mindenhol © pixabay

FRANCIAORSZÁG:

A legtöbb munkahelyen kötelező az oltás

Franciaországban már nyár óta nem járhat étterembe, moziba, színházba, bevásárlóközpontba, nem utazhat vonattal vagy távolsági busszal aki nincs beoltva, nem esett át a fertőzésen, vagy nincs friss negatív tesztje. Kötelezővé tették az oltást az idősotthonokban, szociális intézményekben, a védettségi igazolást pedig minden olyan munkahelyen, ahol közvetlen kapcsolatban van az alkalmazott az ügyfelekkel.

A cikknek még nincs vége, lapozz!

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés