x

Orosz-ukrán háború - Legfrissebb

Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
PUTYiN ÚJABB TERÜLETET CSATOLHAT OROSZORSZÁGHOZ: A RÉGIÓ ÚJ VEZETÉSE MÁR BE IS JELENTETTE, HOGY…
Mindenegyben Blog - 2022. május 14. (szombat), 08:10

PUTYiN ÚJABB TERÜLETET CSATOLHAT OROSZORSZÁGHOZ: A RÉGIÓ ÚJ VEZETÉSE MÁR BE IS JELENTETTE, HOGY… (2. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2022 máj 14

Sztremouszov hozzátette, hogy Herszon megyében a rubelt forgalomba hozó bank május végéig megkezdi működését, és a jövőben integrálni fogják az orosz központi bankba. Kijelentette továbbá, hogy az orosz fegyveres erők teljesen elvágták Ukrajnát az Azovi-tengertől, miután a hadműveleteikkel összekötötték a herszoni és a zaporozzsjai régiókat a donyecki szakadár “népköztársasággal”.

Erre reagálva Mihajlo Podoljak, az elnöki iroda vezetőjének tanácsadója, a Moszkvával tárgyaló ukrán békeküldöttség tagja a Twitteren azon meggyőződését fejezte ki, hogy az ukrán hadsereg visszafoglalja Herszon megyét.

Hirdetés
[ ]

Közben Szerhij Makohon, az ukrán gázszállító rendszert (HTSZ) fenntartó vállalat vezérigazgatója a Facebookon közölte, hogy „az orosz megszállók jogosulatlanul elzárták a Harkiv megyei Sebelinka és a Luhanszk megyei Novopszkov főgázvezeték csapjait, ennek következtében a luhanszki és a donyecki régió lakói ukrán gázellátás nélkül maradtak”.

Azt állította, hogy szerdán reggel a Gazprom orosz állami gázvállalat leállította a gázszállítást a Szohranyivka mérőállomásra.

Az Ukrajinszka Pravda hozzátette, hogy szerda délelőtt 11 órakor az ukrán gázszállító rendszer „az orosz oldal beavatkozásai miatt” leállította a földgáz átvételét a Szohranyivka állomáson, amelyen keresztül Ukrajna EU-ba irányuló tranzitjának egyharmada halad át.

Az ukrán fél azt javasolta, hogy az ukrán ellenőrzésű területen lévő Szudzsa pontba irányítsák át a földgázt, ezt azonban a Gazprom elutasította.

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani! 

(Forrás: MTI)

Hirdetés
Megosztás a Facebookon (0)
Hirdetés
Hirdetés