Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Putyin üzent a világ vezetőinek: Putyin megmondta, mikor lesz vége a háborúnak
Mindenegyben Blog - 2022. április 27. (szerda), 15:53

Putyin üzent a világ vezetőinek: Putyin megmondta, mikor lesz vége a háborúnak

Hirdetés
Hirdetés
2022 ápr 27

Az orosz katonai művelet célja Ukrajna demilitarizálása és nácitlanítása, azt, hogy meddig fog tartani, az orosz fegyveres erők főparancsnoka, Vlagyimir Putyin elnök fogja eldönteni - jelentette ki Dmitrij Peszkov, a Kreml szóvivője csütörtökön újságíróknak.

Peszkov az arra vonatkozó kérdésre, hogy mi lesz Ukrajna és vezetésének sorsa a jövőben, kijelentette: "a többi az ukrán nép döntésének kérdése".

A szóvivő szerint Moszkva hajlandó lesz tárgyalni Kijevvel, ha az ukrán vezetés kész megtárgyalni az orosz fél által felvetett kérdéseket, egyebek között az ország semleges státusát.

Megszólalt az orvos: Valóban súlyos beteg lehet Putyin. EZT a nagyon súlyos kort diagnosztizálták nála!

Hetek, sőt hónapok óta folyik a találgatás, van-e valamilyen súlyos betegsége Vlagyimir Putyinnak.

Hirdetés
[ ]

Ez a mostani, legfrissebb videó, amelyen az orosz elnök Alekszandr Lukasenkával, Belarusz elnökével találkozik, már tényleg alapot adhat egyes találgatásoknak.

A brit média egy része már a háború kitörése óta rendkívüli alapossággal figyeli Putyin nyilvános szerepléseit, mozdulatait, megnyilvánulásait.

Újabban leginkább Putyin kézremegésével vannak elfoglalva. Már egy korábbi videó is igen furcsa volt ezzel kapcsolatban.

Ezen a felvételen az orosz elnök egyik kezével végig görcsösen szorított egy íróasztalt, sokak szerint azért, hogy leplezze kézremegését. 

Íme a másik felvétel amin  minden eddiginél jobban látható Putyin kézremegése, sőt járása is bizonytalan.

Többen is úgy vélik, hogy ezek a Parkinson-kor tünetei lehetnek. Ezt a véleményt osztja Rory Cellan-Jones, a BBC korábbi tudósítója, aki maga is Parkinson-kórban szenved.

A tudósító arról beszélt, hogy az orosz elnök ugyanazokat a tüneteket mutatja, amit saját magán is felfedezett, amikor a betegség jelentkezett nála.

Itt te is láthatod a videót, és Putyin feltűnő kézremegését:

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés