Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Radics Peti felrobbantotta az internetet ! Így még nem hallottad a Hajdú Péter - Varga Judit interjút
Mindenegyben Blog - 2024. április 02. (kedd), 16:06

Radics Peti felrobbantotta az internetet ! Így még nem hallottad a Hajdú Péter - Varga Judit interjút (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2024 ápr 02

Radics Peti, aki nem a kormánypárti nézeteiről híres, a közelmúltban egy alternatív szemszögből közelítette meg Hajdú Péter által készített Varga Judit interjút. A vlogger egy kitalált forgatókönyvvel állt elő, amelyben felveti a kérdést: mi történhetett volna, ha Hajdú Péter a Magyar Péter által nyilvánosságra hozott felvételről faggatta volna a volt igazságügy-minisztert? Radics Peti ezt a szcenáriót bontotta ki és megformálta, hogy ő szerint hogyan zajlott volna le egy ilyen interjú.

A kommentelők közül többen Petiért fejeztek ki aggodalmat: "Amennyiben már a Süsüs videóért házhoz jöttek, elképzelheted, mi vár rád a TónikaShow után... Lehetséges, hogy Szijjártó kedvenc KGB-s ügynökei meghívnak egy teára, vagy egy látogatásra a MOL torony legmagasabb szintjére... Bátor vagy, Peti!"

KÖVETKEZŐ CIKK:Sarka Kata vallomása: " amit a volt férjem rendszeresen tett velem..attól retteg, hogy kiderül...! Hajdú Péterről szólalt meg Sarka Kata

Hirdetés
[ ]

Az interjú, amit Hajdú Péter készített, különösen figyelemre méltó, mivel ő, aki gyakran az erkölcsök szószólójaként lép fel, nyilvánvalóan Varga Judit mellett állt a beszélgetés alatt. Hajdú kifejezetten élvezte, hogy órákon át beszélgetett vendége házasságáról. De vajon mi a helyzet a saját magánéletével? Hogyan nyilatkozott korábban a saját válásáról, és mit mondott erről Sarka Kata?

Az Ellenszél oldal felfedezte azt a bejegyzést, amelyet Sarka Kata hozott nyilvánosságra Hajdú Péterrel kötött házasságukkal kapcsolatban 2017-ben.

Az egész ügy előzménye, hogy a Story Magazin egy korábbi címlapján felvetette, Sarka Kata már egy ideje új kapcsolatban él, méghozzá Hajdú Péter egykori barátjával és üzleti partnerével, aki gyakran az éjjeleket is nála töltötte. Bár konkrét fotókat nem tettek közzé, egy autó képével szemléltették a történetet. Hajdú Péter a magazin érdeklődésére annyit jegyzett meg: „Nem volt meglepő. Van róla véleményem, de ez most nem tartozik a nyilvánossághoz.”

Így Hajdú Péter úgy véli, mások házasságának részletei kerülhetnek nyilvánosságra, de az övé nem. Továbbá, további érdekességeket is találtunk a műsorvezetővel kapcsolatban.

Sarka Kata közösségi médián elsőként úgy reagált, őt nem lepte meg Hajdú reakciója, szerinte a Frizbi műsorvezetője saját maga szándékos lejáratásával próbálja elfedni azokat a cselekedeteket, amelyeket az elmúlt tíz év során vétett, félelemben, hogy ezek a tettek napvilágra kerülnek. Egy későbbi kommentben (szintén 2017-ben) részletezte, hogy miért döntött úgy nyáron, hogy véget vet házasságának és a két gyermekkel együtt elhagyja a közös otthont.

A következő sorok talán Varga Judittól ismerősek lehetnek. Emlékszünk, amikor arról beszélt, hogy az anyagi függetlenség számára fontos?

A cikknek még nincs vége, lapozz!

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés