Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Nagy Ervin továbbra is kiáll a bántalmazással vádolt Magyar Péter mellett.Nagy Ervin az RTL - műsorban nyilatkozott - videó
Mindenegyben Blog - 2024. április 02. (kedd), 16:48

Nagy Ervin továbbra is kiáll a bántalmazással vádolt Magyar Péter mellett.Nagy Ervin az RTL - műsorban nyilatkozott - videó

Hirdetés
Hirdetés
2024 ápr 02

A színész, Nagy Ervin, nem vonja vissza a támogatását az őt bántalmazással vádoló Magyar Péter mellett, továbbra is kiáll mellette.

Nagy Ervin az RTL műsorában fejtette ki álláspontját a témában. Úgy véli, hogy Magyar Péter „igyekezett minden féket behúzni” a gyerekei érdekében, de ebben „ezt keresztbe lépte a kedves feleség (sic!) és előugrott Rogán Antal parancsára”.

Hirdetés
[ ]

Íme, az öt legerősebb állítás Varga Judit Hajdú Péternek adott interjújából:

  • Magyar Péter késsel fenyegetőzött,
  • bezárta egy szobába, a fia szabadította ki,
  • Magyar öngyilkosságot színlelt,
  • a terhessége alatt nekilökte egy ajtónak,
  • a gyermekeket is fenyegette, velük zsarolta feleségét.

„Ekkora áldozatot egy faló se hoz” – „üzente azoknak a kétkedőnek Nagy Ervin, akik azt hiszik, hogy Magyar Péter lenne a Fidesz trójai falova” – szerepel az rtl.hu oldalán. Továbbá a színész megjegyezte, hogy szerinte Varga Judit is Rogán Antal utasítására lépett elő, egy „finoman szólva megrendelt interjúban”.

Az RTL műsorát Nagy Ervin nyilatkozatával itt nézheti vissza:

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés