Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Végre!Sokak álma végre most valóra vált ⚠️ Végre ledobta a textilt magyarország talán egyik legjobb nője, a full-full extrás Rubint Réka 😍 Ezt a testet még a 10/10 nők is megirigylik 🙉
Mindenegyben Blog - 2024. április 02. (kedd), 18:21

Végre!Sokak álma végre most valóra vált ⚠️ Végre ledobta a textilt magyarország talán egyik legjobb nője, a full-full extrás Rubint Réka 😍 Ezt a testet még a 10/10 nők is megirigylik 🙉

Hirdetés
Hirdetés
2024 ápr 02

Rubint Réka éppen Kubában rendez edzőtábort, és onnan osztott meg néhány strandos, fürdőruhás fotót magáról. A bejegyzésében saját értékeit és erényeit emelte ki. Elmondása szerint idén tölti be a 46. életévét, három "rendkívüli értékrenddel rendelkező" gyermek édesanyja, és már 22 éve van házasságban Schobert Norbival.

Amikor azt mondják, hogy minden szar, amit csinálok, akkor csak mosolygok és felteszem a legfontosabb kérdést: ha ilyen a szar, milyen a jó?! Soha ne engedd, hogy a belső hangodra hatással legyen a külvilág zaja! Te csak élj, és úgy élj, ahogy TE szeretnél! Ez a Titok!

– olvasható a fitneszedző bejegyzésében.

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés