Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Radu Banciu:“A magyar is migránsnép, nincs mit keresnie Európában!”
Mindenegyben Blog - 2022. augusztus 18. (csütörtök), 09:15

Radu Banciu:“A magyar is migránsnép, nincs mit keresnie Európában!”

Hirdetés
Hirdetés
2022 aug 18

Az RMDSZ és az Erdélyi Magyar Néppárt (EMNP) kolozsvári szervezetének elnöke is feljelentette a B1 hírtelevíziót az Országos Audiovizuális Tanácsnál egy vasárnapi műsor magyarellenes uszításai miatt.

A vasárnap esti műsorban Radu Banciu műsorvezető a magyarországi kvótanépszavazás kapcsán arról értekezett, hogy “a magyar is migránsnép, amelynek nincs mit keresnie Európában”.

Hirdetés
[ ]

Majd, ellentmondva önmagának, így folytatta: “Orbán úr, tudja meg, hogy Romániának is jobb lenne magyarok nélkül. Az arabok Szíriában és Palesztinában, önök Magyarországon, mi itt, rendben?”

A műsorvezető azt a nézetét is kifejtette, hogy a “romániai” magyarok, “ha annyira magyarnak tartják magukat, és annyira románellenesek, menjenek Magyarországra”.

Kovács Péter, az RMDSZ ügyvezető elnöke elfogadhatatlannak tartotta az újságíró megbélyegző kijelentéseit. “Ezek sértők a magyar közösségre nézve, sem az RMDSZ, de úgy gondolom, hogy egy romániai állampolgár sem vállalhat ezekkel közösséget” – idézte az RMDSZ hírlevele az ügyvezető elnököt. “Elfogadhatatlan az az állítás, miszerint a magyar embereknek semmi keresnivalójuk az országban, ez esetben különösen az, hogy átlátszó módon vajmi gazdasági bevándorló szerepet sóznak ránk” – adott hangot véleményének Kovács Péter. Az ügyvezető elnök hozzátette, az RMDSZ azt kérte a román médiahatóságtól, hogy büntesse meg a B1 televíziót, és kötelezze nyilvános bocsánatkérésre a visszaesőnek számító műsorvezetőt.

Keddi közleményében Fancsali Ernő, az EMNP kolozsvári szervezetének elnöke arra emlékeztetett, hogy a B1 csatornának legutóbb 50 ezer lej bírságot kellett fizetnie, amikor Radu Banciu műsorvezető hasonló kijelentést tett. A politikus reményét fejezte ki, hogy a hatóság most is megteszi a szükséges lépéseket.

forrás: kuruc.info

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés