Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Rajong az internet Erzsébet unokájáért.. aki pont úgy néz ki mint a gyászoló Vilmos, Diana halálakor
Mindenegyben Blog - 2022. szeptember 20. (kedd), 09:06

Rajong az internet Erzsébet unokájáért.. aki pont úgy néz ki mint a gyászoló Vilmos, Diana halálakor (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2022 szept 20

A királyi család rajongói nem tudnak megbirkózni azzal, hogy a királynő legkisebb unokája, James, Severn vikomt mennyire hasonlít egy fiatal Vilmos hercegre.

Őfelsége II. Erzsébet királynő mai (szeptember 19-én, hétfőn) temetése előtt az egykori uralkodó nyolc unokája néma virrasztáson vett részt koporsója körül a westminsteri apátságban. Vilmos új örökös herceg vezetésével a csoportban Harry herceg, Sussex hercege, valamint Beatrice és Eugenie hercegnők, valamint a királynő ritkán látható legfiatalabb unokája, a 14 éves James Alexander Philip Theo Mountbatten-Windsor szerepelt.

A 2007. december 17-én született tizenéves Severn vikomt Edward herceg, Wessex grófja és Sophie, Wessex grófnőjének második gyermeke. Azonban sok Twitter-felhasználó, aki szeptember 17-én figyelte a megható pillanatot, nem tudta nem észrevenni, hogy családja hasonlít egy másik, hasonló korú királyi családhoz: Vilmos herceg unokatestvéréhez.

A királynő legfiatalabb unokája, James, Severn vikomt csatlakozott unokatestvéreihez a koporsója körüli virrasztáson szeptember 17-én – a Twitter-felhasználók pedig Vilmos herceget hasonlították össze 

Az egyik vírusos tweet a fiatal vikomt képét kollázsozza össze a nagymamájának virrasztásán Vilmos herceg régi fényképével. Utóbbi láthatóan Vilmos néhai édesanyjának, Dianának, az egykori walesi hercegnőnek a temetésén készült 1997 szeptemberében, és az akkor 15 éves fiatal királyfi szomorú, de sztoikus arckifejezéssel néz lefelé, miközben fekete öltönyben, nyakkendőben és fehér ingben. .

Az újabb felvételen William tinédzser unokatestvére hasonlóan aggodalmaskodó módon lógatja a fejét, és sötét színű nyakkendőt és öltönykabátot visel – bár az övét a királynő a gyémánt- és platinajubileumért ajándékozott kitüntetései díszítik. A királyi család fiatalabb tagja hajvágása és oldalprofilja is hasonló korú unokatestvérére emlékeztet.

@KaylaAdams___ Twitter-felhasználó bejegyzése így szólt: "James, Severn vikomt feltűnően úgy néz ki, mint egy fiatal Vilmos herceg ma", majd egy szomorú tekintetű, könyörgő arcú emoji és egy piros szív emoji. Annak ellenére, hogy csak szeptember 17-én tették közzé, a bejegyzés már közel 8000 kedvelést kapott, valamint több mint 400 Retweet és Idézet Tweet.

Az eredeti bejegyzést retweetelők közül néhányan hozzáfűzték saját gondolataikat a két királyi család hasonlóságáról, például @BellissimaRoyal azt írta: "James, Severn vikomt az ifjú Vilmos hercegre is emlékeztetett. A hasonlóság olyan erős volt, hogy elkönnyeztem, ", majd egy összetört szív hangulatjel.

A cikknek még nincs vége, lapozz!

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés