Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
RENDKÍVÜLI!!! Pár perce érkezett! Döntött a kormány! ILYEN ÚJ intézkedések jönnek! Az élet minden területére nagy hatással lesz! MINDENKIT ÉRINT!
Mindenegyben Blog - 2021. szeptember 17. (péntek), 07:48

RENDKÍVÜLI!!! Pár perce érkezett! Döntött a kormány! ILYEN ÚJ intézkedések jönnek! Az élet minden területére nagy hatással lesz! MINDENKIT ÉRINT! (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2021 szept 17

Hirdetés
[ ]

A kormánynak sikerült túlteljesítenie azt az ígéretét, hogy annyi munkahelyet teremt, amennyit a koronavírus megszüntet, hiszen a legfrissebb adatok szerint 4 millió 704 ezren dolgoznak Magyarországon - közölte Gulyás Gergely a Kormányinfón. A Miniszterelnökséget vezető miniszter közölte: a kormány ezért azt reméli, hogy meglesz az 5,5 százalékos növekedés, ami a feltétele annak, hogy a gyermeket nevelő családok a jövő év elején visszakaphassák a személyi jövedelemadójukat az átlagbér szintjéig az idei év után. A kormány azt szeretné, ha a minimálbér 200 ezer forintra emelése már jövő év január elsejével megvalósulna, és ha ez megtörténik, akkor 2022-től több lesz Magyarországon a minimálbér, mint Gyurcsány Ferenc kormányzása alatt az átlagbér volt. Jó lenne, ha Norvégia tisztázná a különféle korrupciógyanús ügyeket, és a külföldi befolyás vádjait - mondta az Origo kérdésére Gulyás Gergely.

RENDKÍVÜLI HÍR
ORBÁN VIKTOR BESZÁMOL A LEGÚJABB KORMÁNYZATI LÉPÉSEKRŐL - KÖVESSE ÉLŐBEN A RÁDIÓINTERJÚT AZ ORIGÓN!

A negyedik, és az ezt követő járványhullám alapvetően el fognak térni a mögöttünk hagyott három hullámtól, hiszen az oltás olyan eszköz, ami alapvetően védettséget ad, valamennyi orvosi adat egyértelműen alátámasztja, hogy aki be van oltva, annak a védettsége a sokszorosára nő - hangsúlyozta a Miniszterelnökséget vezető miniszter a szerdai Kormányinfón, hozzátéve: a harmadik oltás is elsősorban az idősebbeknek, a 60 év feletti korosztálynak ajánlott.

Hirdetés

Magyarország ma Európa egyik legbiztonságosabb országaFOTÓ: CSUDAI SÁNDOR - ORIGO

Nem akar a kabinet lezárásokat

Gulyás Gergely elmondta: ha az oltás működik, akkor Magyarország is működni fog, ezért a kormány nem kívánja a lezárások politikáját folytatni. Magyarország járványügyi szempontból Európa egyik legszabadabb és legbiztonságosabb országa. A kormány döntött arról is – folytatta –, hogy a veszélyhelyzet meghosszabbítását kezdeményezi az Országgyűlésben, hiszen gyors reagálási képességére a továbbiakban is szükség lesz. A KORMÁNY ARRA SZÁMÍT, HOGY NŐNI FOGNAK AZ ESETSZÁMOK, DE JÓVAL KEVESEBBEN KERÜLNEK MAJD KÓRHÁZBA VAGY LÉLEGEZTETŐGÉPRE, MINT KORÁBBAN. 

Tárgyalunk a munkáltatókkal arról, hogy ha szigorúbb szabályokat akarunk az oltottságra előírni, akkor a munkáltatónak legyen-e lehetősége arról dönteni, hogy megkövetelje az oltást a munkavállalóktól. Látjuk, hogy van olyan ország, amely a gyakorlatban ezt már bevezette. Ez jogos igény a munkáltatótól, hogy a munkavállalóikra számíthassanak, részben pedig amiatt, hogy a munkavállalóik ne veszélyeztessék senki egészségügyi állapotát  - közölte a miniszter, hozzátéve: A védettségi igazolványnak ma is van szerepe, nem kizárt, hogy ez tovább nőhet, de egyelőre úgy látják, hogy a jelenlegi intézkedések is elegendőek. A fertőzésszám-növekedés nem jár nagyobb kockázattal, mint a második és a harmadik hullám esetén.

A cikknek még nincs vége, lapozz!

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés