x

Koronavírus - Legfrissebb

Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
RENDKÍVÜLI HÍR!! Az 5 év felettiek is megkaphatják: Még a negyedik hullám előtt olthatják a 12 év alattiakat ha tetszik, ha nem! Itt vannak a pontos részletek:
Mindenegyben Blog - 2021. szeptember 17. (péntek), 11:48

RENDKÍVÜLI HÍR!! Az 5 év felettiek is megkaphatják: Még a negyedik hullám előtt olthatják a 12 év alattiakat ha tetszik, ha nem! Itt vannak a pontos részletek: (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2021 szept 17

Nemcsak a Pfizer, a Moderna és a Sinopharm is teszteli a 12 év alattiakon a koronavírus elleni oltóanyaguk hatékonyságát és biztonságát, harmadakkora dózissal. Az AstraZeneca az Egyesült Királyságban már áprilisban megkezdte a 6 éves korú gyermekek klinikai vizsgálat. Peking nyár végén hagyta jóvá a gyerekek Sinopharmmal történő oltását 3-17 év között. Az Egyesült az Egyesült Arab Emiratusokban, Bahreinben, Egyesült Államokban, Izraelben és Kanadában is befejezték a 3-11 év közöttiek klinikai tesztelését a Pfizer készítményével.

Hamarosan a legkisebbek is olthatóak © shutterstock

A VIZSGÁLATOK BIZTATÓ EREDMÉNYEKKEL ZÁRULTAK: A GYEREKEK ESETÉBEN MÁR SOKKAL KEVESEBB HATÓANYAGRA A FELNŐTTEKÉHEZ HASONLÓ IMMUNVÁLASZ JÖTT LÉTRE AZ MRNS VAKCINÁKRA– ezt Bob Frenk az amerikai Oltáskutató Központ igazgatója mondta a CNN-nek.

A GYEREKEK KÖNNYEN TERJESZTIK A VÍRUST

Prof. Dr. Rusvai Miklós virológus a Borsnak elmondta, hogy ugyan biztonságos a kicsik oltása, de ideálisabb lenne, ha elsősorban az oltatlan felnőtt lakosság venné fel mielőbb a vakcinát.A GYERMEKEKNEK A JÁRVÁNY TERJESZTÉSÉBEN VAN SZEREPE, KÖZÜLÜK CSAK KEVESEN, 10 EZERBŐL 2-3-AN BETEGSZENEK MEG SÚLYOSAN.Náluk is ugyanaz számít rizikófaktornak a megbetegedés tekintetében, mint a felnőtteknél: a túlsúlyosak, a keringési problémákkal küzdők, a cukorbetegek veszélyeztetettek a fertőzés súlyosabb lefolyására.

    Hirdetés

A cikknek még nincs vége, lapozz!
Hirdetés
Megosztás a Facebookon (0)
Hirdetés
Hirdetés