Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
RENDKÍVÜLI HÍR!! Az 5 év felettiek is megkaphatják: Még a negyedik hullám előtt olthatják a 12 év alattiakat ha tetszik, ha nem! Itt vannak a pontos részletek:
Mindenegyben Blog - 2021. szeptember 17. (péntek), 11:48

RENDKÍVÜLI HÍR!! Az 5 év felettiek is megkaphatják: Még a negyedik hullám előtt olthatják a 12 év alattiakat ha tetszik, ha nem! Itt vannak a pontos részletek: (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2021 szept 17

Nemcsak a Pfizer, a Moderna és a Sinopharm is teszteli a 12 év alattiakon a koronavírus elleni oltóanyaguk hatékonyságát és biztonságát, harmadakkora dózissal. Az AstraZeneca az Egyesült Királyságban már áprilisban megkezdte a 6 éves korú gyermekek klinikai vizsgálat. Peking nyár végén hagyta jóvá a gyerekek Sinopharmmal történő oltását 3-17 év között. Az Egyesült az Egyesült Arab Emiratusokban, Bahreinben, Egyesült Államokban, Izraelben és Kanadában is befejezték a 3-11 év közöttiek klinikai tesztelését a Pfizer készítményével.

    Hirdetés
    [ ]

Hamarosan a legkisebbek is olthatóak © shutterstock

A VIZSGÁLATOK BIZTATÓ EREDMÉNYEKKEL ZÁRULTAK: A GYEREKEK ESETÉBEN MÁR SOKKAL KEVESEBB HATÓANYAGRA A FELNŐTTEKÉHEZ HASONLÓ IMMUNVÁLASZ JÖTT LÉTRE AZ MRNS VAKCINÁKRA– ezt Bob Frenk az amerikai Oltáskutató Központ igazgatója mondta a CNN-nek.

A GYEREKEK KÖNNYEN TERJESZTIK A VÍRUST

Prof. Dr. Rusvai Miklós virológus a Borsnak elmondta, hogy ugyan biztonságos a kicsik oltása, de ideálisabb lenne, ha elsősorban az oltatlan felnőtt lakosság venné fel mielőbb a vakcinát.A GYERMEKEKNEK A JÁRVÁNY TERJESZTÉSÉBEN VAN SZEREPE, KÖZÜLÜK CSAK KEVESEN, 10 EZERBŐL 2-3-AN BETEGSZENEK MEG SÚLYOSAN.Náluk is ugyanaz számít rizikófaktornak a megbetegedés tekintetében, mint a felnőtteknél: a túlsúlyosak, a keringési problémákkal küzdők, a cukorbetegek veszélyeztetettek a fertőzés súlyosabb lefolyására.

    Hirdetés

A cikknek még nincs vége, lapozz!

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés