Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Rendőrségi figyelmeztetés – pár perce tették közzé! Ha ezt tapasztalja a lakásban, házában szigorúan tartsa be ezeket az utasításokat!!! Félelmetes helyzetre figyelmeztetik a lakosságot!!
Mindenegyben Blog - 2022. október 31. (hétfő), 08:20

Rendőrségi figyelmeztetés – pár perce tették közzé! Ha ezt tapasztalja a lakásban, házában szigorúan tartsa be ezeket az utasításokat!!! Félelmetes helyzetre figyelmeztetik a lakosságot!! (3. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2022 okt 31
Hirdetés
[ ]

Egyértelműen szükséged van egy hatékonyabb segítséghívási módszerre! Egy végtelenül egyszerű módszerre: egyetlen gombnyomás és kész, indulhatsz elrejtőzni. Ezt hívják pánikgombnak. Ehhez legegyszerűbben akkor juthatsz, ha riasztót szereltetsz be. Meg persze szükséged lesz egy szolgáltatási szerződésre egy távfelügyeletet és kivonuló szolgálatot fenntartó vagyonvédelmi céggel.

Hűha, itt sokan visszariadnak! Azok is bűnözők … mondják ők. Egyetértek, van ilyen a szakmában. De egy korrekt cégnek nem okoz gondot, ha bemész hozzájuk és kéred, hogy mutassák be a kollégáikat.

De akkor ez biztos drága… szokták még mondani. Ez is igaz, de nem az a fontos, hogy mennyibe kerül, hanem, hogy mit nyerhetsz vele: magadra maradsz a bajban, vagy tudod, hogy érkezik a segítség. Amúgy ismerve a hazai átlagárakat, kevesebbe kerül, mint egy kávé, amit naponta megiszol. Akkor mi a drága?

Az igazi kérdés az az, hogy ha egyszer megszületett a fejedben a felismerés, hogy bármikor keveredhetsz ilyen szituációba, hajlandó vagy-e tenni a megelőzésért, vagy várod, hogy meglepetésként érjen? Hajlandó vagy-e felkészülni, változtatni az életmódodon annyira, hogy ne hagyj támadási felületet a házadon, vagy a sorsra bízod?

Ha úgy döntesz, hogy lépsz az ügyben és riasztót is szereltetsz a házadba, van egy szakasza a betörésnek, amikor előnybe kerülhetsz. Ehhez azonban nem elég egy alap riasztó, amit az üzletkötők helyből felajánlanak, szükség lesz héjvédelemre vagy megfelelő particionálásra. A ház elrendezésétől és a szokásaidtól függ, hogy melyikre, de végső soron mind a kettő arra szolgál, hogy akkor is be tudd kapcsolni a riasztó legalább egy részét, amikor otthon vagy. Ahhoz is elvetemültnek és ostobának kell lennie egy betörőnek, hogy olyan házba törjön be, ahol riasztórendszer és járőrszolgálat működik, amíg a szomszédban láthatólag semmi ilyesmi nincs, de az már tényleg ritka, hogy az üvöltő sziréna ellenére is folytassa a “munkáját”.point.hu

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés