Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Rettenetes tragédia történt!az egykori szépségkirálynő férje 6 éves kislányukkal a karjaiban ugrott a vonat elé
Mindenegyben Blog - 2022. január 13. (csütörtök), 16:15

Rettenetes tragédia történt!az egykori szépségkirálynő férje 6 éves kislányukkal a karjaiban ugrott a vonat elé (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2022 jan 13

Tragédia: az egykori szépségkirálynő férje 6 éves kislányukkal a karjaiban ugrott a vonat elé

A rendőrség korábban többször is kiment a családhoz erőszak gyanúja miatt. Az egykori szépségkirálynővolt férje a nyomozók szerint családi okok miatt vetette magát kislányával a vonat elé. 

Hirdetés
[ ]

Rettenetes tragédia történt az ausztriai Sollenauban, ahol egy 38 éves férfi hatéves kislányával a karjaiban a vonat elé vetette magát kedden este 22:30 körül. A mozdonyvezető már nem tudta megakadályozni a tragédiát, de mivel biztos volt benne, hogy a gázolás előtt három embert látott, a síneken azonban csak a férfi és a kislány holttestét találták meg a rendőrök, ezért hőkamerákkal, kutyákkal és helikopterrel is átkutatták a környéket, de nem találtak senkit sem a közelben.

A nyomozás szerint a férfi családi problémák miatt szándékosan vetette magát a Bécs felé tartó vonat elé a gyermekével. A Krone.at osztrák hírportál értesülései szerint a gyermek 33 édesanyja egy volt szépségkirálynő, aki korábban elnyerte a Miss Austria címet. A portál szerint a pár hangos életet élt, a rendőrség a közelmúltban többször is kivonult az otthonukhoz családi erőszak gyanúja miatt. A fiatal édesanya végül elvált és a szüleihez költözött.

A cikknek még nincs vége, lapozz!

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés