x

Koronavírus - Legfrissebb

Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Rosszul lett a színpadon Korda György!
Mindenegyben Blog - 2019. június 12. (szerda), 09:33

Rosszul lett a színpadon Korda György!

Hirdetés
Hirdetés
2019 jún 12

Korda György ráijesztett a rajongóira, a híresztelések szerint ugyanis rosszul lett a színpadon a nagy melegben – írja a Bors.

„ A szakmánkból adódóan jól bírjuk a színpadi meleget, hiszen az elmúlt években már hozzászoktam ahhoz, hogy a lámpák miatt elképesztő hőség uralkodik a színpadon. Mostanában igyekeznek minket hűteni a színpadon, ami bizony nekem nem a legjobb. Ettől rosszul érzem magam, mivel hirtelen megcsap a hideg, és ez igen kellemetlen. Ez meg tudja szédíteni az embert, nem beszélve arról, hogy a torkomnak és a hangomnak sem tesz túl jót” – mondta el a Borsnak.

Hirdetés
[ ]

Egy titkot is elárult arról, hogy miként vészeli át a hőséget és a koncerttel járó kimerülést. Természetesen csodafegyverét veti be, Klárikát:

„Egy másfél órás koncert valóban embert próbáló, ezért most elárulok egy igazi titkot: mostanában lemegy fél óra a koncertből, utána én eltűnök pár számra, mert muszáj, hogy kipihenjem magam. Ilyenkor bedobom a csodafegyveremet, Klárikát. Ő egy kislány energikusságával énekel el addig pár dalt, amíg én iszom egy picit, ülök, pihenek. Amikor már jobban érzem ma­gam, visszatérek a színpadra, mintha mi sem történt volna. Az én koromban már rá kell készülni egy-egy hétvégére, a koncertek előtti napon szó szerint semmit sem csinálunk Klárikával.”

Azt is elárulta, hogy a Volt fesztiválon is fellépnek, ami nagy megtiszteltetés a számukra, és hogy már 2020-ra is van koncertjük, úgyhogy szó sem lehet a leállásról. 

Hirdetés
Megosztás a Facebookon (11)
Hirdetés
Hirdetés